a17al 0 #1 Публикувано 25 Октомври, 2012 Здравейте колеги, по заглавието на темата се подразбира и въпроса ми. Нов съм надявам се да не съм нарушил някое от правилата на форума, А темата я пускам защого виждам голям потенцял в хондичката и искам да го отключа. Информацията която имам е за смяна на дросела с такъв от VTI и смяна на колекторите открехнете ме че искам Хондито да става ДЗВЕР !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 25 Октомври, 2012 Колко малко пари? Дроселът става без проблем. Колектора на тази кола е ужасен, и със смяната със спортен такъв в съчетание със добра генерация ефекта е доста приятен. Добър интейк, чипване, VTEC-глава.. настройки.. Тегли чертата и си сметни малко пари ли са за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a17al 0 #3 Отговорено 25 Октомври, 2012 Ами като за начало мога да отделя едни 150-200 лв и всеки месец да капят по толкова, и се чудя кое по напред , май ще бъдат дросел и chip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 25 Октомври, 2012 Е щом са е така:Дросел, изпускател, генерация, в-тек глава,проверка на мотора, чип, настройка на дино.Един съвет:Ако караш колата отскоро я покарай първо 15-20к да си каже къде я боли. Можеш да я закараш до някое представителство и да и направиш пълна диагностика. Така, после като я засилиш ще си подсигурен. Имай в предвид, че интензивното каране има малко общо с конските сили и много повече със състоянието на колата и уменията на шофьора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 26 Октомври, 2012 Карай си колата и не се занимавай с глупости.Такова нещо като евтин тунинг не съществува 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове