B E X 3 M 979 #1 Публикувано 24 Октомври, 2012 Преди 3 седмици изпратих хидравлична помпа на един колега от Стара Загора и до ден днешен не я е взел......Провели сме 3-4 разговора ,като обещава че ще отиде да я вземе,но уви само се покрива.Сега наредих пратката която срува 20 лв да ми се върне към мен и трябва да платя 13лв транспорт заради него много весело.майната им на парите...няма да обеднея с тия 13 лв ама много мразя неточните неща.Поне да беше казал че вече не му трябва..........Телефона му е 0898467047Имайте си едно наум. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 24 Октомври, 2012 Сподели nick-а му, ако е от Форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #3 Отговорено 24 Октомври, 2012 с удоволствие но не го знам.каза че е от форума но не съм го питал за ника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 24 Октомври, 2012 Пълно е с некоректни ,,колеги,,ама какво да се прави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #5 Отговорено 24 Октомври, 2012 В Еконт на товарителницата трябва да пише имената му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #6 Отговорено 24 Октомври, 2012 А така колеги, тамън ме мързеше да пиша за този мишок и като се навих да пиша, първата тема която видях, е баш за него. Той и на мен първо ми поръча хидравлична помпа + скоростен лост и кожата за лоста, като ме увери, че ще ги вземе. На следващия ден ми каза, че имало някакво момче(предполагам колегата B E X 3 M), което му било изпратило преди време хидравлична помпа но чак сега видял, че пристигнала. Аз му казах ОК и той ми обеща, че ще вземе скоростния лост+ топката и кожата, за символичната цена от 10лв пусната до офис Стара Загора и там си стои в момента. Аз пуснах пратката на 8ми октомври, като почнах да го подсещам няколко дни по късно и да му звъня, нито си вдига телефона нито отговаря на skype, а седи online. Дори накарах хората, от еконт да му звънят и да го подсетят но уви изгубих времето на служителите без успех. Искам само да кажа, че през последните 5-6 години съм търгувал с над 100 човека през форуми по куриери и на живо, но този ми е първия случай в който ме издънват! Името му е Красимир Колев skype име baceto81 телефон 0898467047 на Location в skype-a му пише, че е от Трявна. Ето намерих му и профила във форума http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=15965 .. май "бацето" е коректен като трябва да продава, а като купува е пълна п*тка. Ако искате мога и IP адреса му да ви го дам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #7 Отговорено 24 Октомври, 2012 за същия човек говориме....доколкото може да се нарече човек......Много хубаво че го има този раздел за да се пазиме от некоректни "хора".Колега edimen съжалявам че и ти си изгорял като мен.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 24 Октомври, 2012 (Редактирано) Спрени са правата на потребителя, но като гледам отдавна не е влизал "Последно: 27 яну 2011 10:16". Явно само чете и "пазарува".Baceto; Baceto811; bacetoz - това са никовете на въпросния "баровец". Редактирано 25 Октомври, 2012 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #9 Отговорено 24 Октомври, 2012 (Редактирано) Нашия всеобщ любимец се разписа кратко и отчетливо, каво мисли за това, че ни е прецакал. Хайде, колеги успешен ден и внимавайте с кого търгувате, аз вече винаги ще проверявам потребителите преди сделка @atoma Бих се зарадвал и на ban по IP Редактирано 24 Октомври, 2012 от edimen 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #10 Отговорено 24 Октомври, 2012 явно на човека му е изпаднала помпа за 2,5лв и е решил да ни прецака като не вземе нашите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #11 Отговорено 24 Октомври, 2012 Последно от Зарата ли е или Трявна? Не може ли да се разбере от модераторите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #12 Отговорено 25 Октомври, 2012 Баннат е и по IP . Това което се вижда като информация е ,че един от мейлите е с име Румен ... Това , което мога да посъветвам всеки продаващ нещо във Форума и усъмнил се в купувача или продавача е да го накара да му пише лично съобщение или мейл , някои практикуват и вече Фейсбук връзка . Освен това , като човек занимаващ се с онлайн търговия , никога не пращам до поискване , винаги до адрес на клиента . Да , оскъпява се определено , но практиката ми показва че и отсява реалните от нереалните купувачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #13 Отговорено 25 Октомври, 2012 (Редактирано) Извинявам се за "цапането" на темата, но не мога да се съглася с думите на колегата "Tino" защото може да дойде момент в който да не мога да търгувам с колеги от форума, защото аз лично съм цял ден в движение и всичко си получавам до поискване. Най-малкото което е, че централния офис на "еконт" е на метри до склад от който аз пазаря поне по 3 пъти на ден. Редактирано 25 Октомври, 2012 от Fiend Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #14 Отговорено 25 Октомври, 2012 Това е мой съвет , ясно е че като не ти е удобно поемаш риска . Не казвам , че всички трябва да правят така , така или иначе ако някой е леке ще излъже така или иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове