GS= 84 #1 Публикувано 21 Октомври, 2012 Здравейте, ще паснат ли джанти за сивика на 7J , ET35, 17"? С какви гуми? Също с централния отвор как стоят нещата - в конкретния случай е 68мм. Изнесена ли ще стои спрямо калника? Всякаква информация би била полезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #2 Отговорено 21 Октомври, 2012 Здравейте, ще паснат ли джанти за сивика на 7J , ET35, 17"? С какви гуми? Също с централния отвор как стоят нещата - в конкретния случай е 68мм. Изнесена ли ще стои спрямо калника? Всякаква информация би била полезна. Здравей,да ще станат на Сивик!Ще стоят малко изнесени,по принцип допустимия размер ЕТ за Сивик е от 35 до 45.Гумите по калкулатор трябва да са на 40 високи,но можеш да събереш и 45 (тогава ще има отклонение в скоростомера).Аз карам с 17-ки , Ет 40 , 7J, с гуми 205/40/17.За централния отвор на Сивика е 56.1 мм,правиш си едни втулки от 68 мм на 56.1 и готово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #3 Отговорено 21 Октомври, 2012 Здравейте, ще паснат ли джанти за сивика на 7J , ET35, 17"? С какви гуми? Също с централния отвор как стоят нещата - в конкретния случай е 68мм. Изнесена ли ще стои спрямо калника? Всякаква информация би била полезна. Здравей,да ще станат на Сивик!Ще стоят малко изнесени,по принцип допустимия размер ЕТ за Сивик е от 35 до 45.Гумите по калкулатор трябва да са на 40 високи,но можеш да събереш и 45 (тогава ще има отклонение в скоростомера).Аз карам с 17-ки , Ет 40 , 7J, с гуми 205/40/17.За централния отвор на Сивика е 56.1 мм,правиш си едни втулки от 68 мм на 56.1 и готово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #4 Отговорено 23 Октомври, 2012 Колега Walker Japan 17ките тежат ли на мотора, губи ли се от ускорението??? С кой мотор е твоя сивик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #5 Отговорено 23 Октомври, 2012 Колега Walker Japan 17ките тежат ли на мотора, губи ли се от ускорението??? С кой мотор е твоя сивик?Със 1.5 114 коня в-тек.Ами мойте джанти се сравнително леки около 8 килограма тежат и разлика има,но не е нищо фрапиращо при нормално каране,за стартове и дръпки има драстична разлика.Много зависи от джанти и гуми.По скоро возията се променя,особенно по паваж.Но пък колата става по приятна за каране извън града,по-стабилна е,усещането е по-сигурно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #6 Отговорено 24 Октомври, 2012 Мерси за инфото, колега. И аз съм с този мотор и се замислям за 15ки, за да не се изгуби динамиката толкова П.С. Имам само по 2 мнения на ден и затова чак сега отговарям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cWarrior 16 #7 Отговорено 24 Октомври, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenovo 25 #8 Отговорено 24 Октомври, 2012 КОлега джантите ще стоят доста добре,аз съм виждал и с 18ки с 215 35 18 гуми няма проблеми . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #9 Отговорено 24 Октомври, 2012 А относно теглото им .. колко тежи средно например една желязна 14", същият размер такава алуминиева и колко ще тежи една 17"? Какво тегло ще говори за една 17", че е лека? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 24 Октомври, 2012 http://www.wheelweights.net/ има един бутон на сайта "wheel weights list" отваря ти екселска таблица и има теглото на доста модели и размери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове