maxxin 0 #1 Публикувано 21 Октомври, 2012 Здравейте, имам хонда сивик от 89та, но нещо се повреди и ми трябва човек, който да дойде на място да я види. Не е в движение от доста време, сигурно и акумулатора е паднал вече, но знам, че не той е проблема, защото е нов на 1г. По стечение на обстоятелствата не я карах известно време и после не искаше да запали, алармата работеше, радиото, фаровете и т.н. Като превъртах ключа в стартера започваше да набира скорост, но не успяваше да зацепи. Ако можете да ми препоръчате човек, ще се погрижа да му осигуря транспорт до колата и обратно, но все пак да не ми иска кой знае колко пари, колата и без това не струва много, но държа на нея защото ми е първата. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #2 Отговорено 21 Октомври, 2012 Недей да казваш, че не е от това, докато не си пробвал . На мен ми се е случвало 3 пъти подобен проблем и 3-те беше от акумулатора, а си имаше и фарове и аларма и всичко. Като не я караш 2-3 месеца сто на сто е от това. Извикай някой приятел, закачете я да погори малко неговата, пушете по 1-2 цигарки за 10-15 мин и върти ключ, ако и тогава не стане търсте. Ето ти 2 линка на денонощни сервизи, които изкочиха от гуглето :http://serviz-petkov.com/%D0%A3%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8http://avtoservizi.com/Има и други разбира се Диана не може да не работят в неделя, Хийд също. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxxin 0 #3 Отговорено 21 Октомври, 2012 Пробвахме да й дадем ток, но нямаше ефект. Ще пробвам и сервизите какво ще кажат и дали ще може някой да дойде да я види. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #4 Отговорено 21 Октомври, 2012 Колата е стояла месеци , точно в неделя ли ще я правиш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #5 Отговорено 21 Октомври, 2012 Само да си знаеш, ама повечето майстори най-мразят да им дойде кола с паднал акумулатор и без бензин или с малко такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 23 Октомври, 2012 Не знам и какво ще правиш като майстора ти каже , че трябва да я закараш в сервиза ?! Хем ще си му платил да ти дойде на крак , хем няма да ти е решил проблема . Намери някой да те издърпа до сервиз който разбират от Хонда - Омбре сервиз или ЮБиКо и няма как да не ти решат проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове