Jump to content
Emicha

Фабрична и допълнителна аларма командвани от ключа-CR-V 2г.

Recommended Posts

Фабричната и допълнително монтирана аларма,както и централното заключване , при мен ,се командват от самия ключ!С един бутон се включват алармите и се заключват вратите , а с друг бутон ,се изключват алармите и отключват вратите! За сега ,нямам проблем и всичко си работи нормално ,обаче още съм с оргиналния /6,5 годишен/ акумулатор, но когато додойде време за смяната му ,незнам дали, при това разкачване и закачване на нов акумулатор, не трябва да се обучава нещо ключа или алармата?Въпроса може и да е смешен , но миналата седмица комшията на неговото Поло ,смени акумулатора и нямаше изключване на алармата! Каквото и да натискаше ,в каквато и последователност ,нищо не ставаше! Накрая отиде и взе един запознат майстор по фабричната аларма /за Полото/ и момчето му показа последователноста, за първоначалното изключване на алармата ,след закачането на новия акумулатор,както и, че ключа трябва да е вкаран в самия патрон на вратата!Но това е за друга марка!Въпроса ми е:- при нас как стоят нещата , има ли някаква тънкост която трябва да знам, когато му дойде времето ,за да няма изненади , или нещата са по-прости и напразно се интересувам?Моля, ако някой го е правил , има информация или е запознат , да сподели!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бери кахъри другарю.Занимавах се с алрми бая години.Като нямаш информация и документация,просто сменяш акомулаторите без да оставиш колата без захранване.Ако ти трябва джокер сеиркай,но мисля че ще се сетиш сам...:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То ,едното е ясно и няма да свиркам за него:)!Ама мисълта ми е ,ако изведнъж каже "не" батерийката ,/щото го има в "зара" -вечерта си има, а на сутринта ,няма грам ток/!Та затова питам евентуално-за информацийка или документацийка:D!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че ще ти помогна, ама да пробвам да те успокоя :P Е ли възможно

... -вечерта си има, а на сутринта ,няма грам ток/!... :D

По-скоро е малко вероятно да се случи :huh: Виж, ако я оставиш 2-3 седмици на Летище София, докато си на Малдивите ... :cool: Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фабричната аларма няма проблем със смяната на батерията.Имат проблем ел стъклата и адаптациите на ЕКУ-тата.Допълнителната аларма е прост репитер вързан към сигнала за централно заключване и отключване.Не виждам къде може да стане фал.Процедурата за ел стъклата ще ти я пратя като му дойде времето ако се наложи.Адаптациите стават само с каране или през тестера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги!Наложи се да сменя аварийно акумулатора - върнах се от пътуване (не точно от Малдивите ;)), оставих колата в двора и след 3-4 часа не успях да запаля. На следващия ден хондата се сдоби с ново акумулаторче.Нямах време да си отговоря на подобни въпроси, но слава богу, проблеми нямаше - дистанционното и алармата/централното заключване си работят нормално. Единствено радиото си поиска кода.emicha1, не мисля, че ще имаш проблеми след такава смяна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги!Наложи се да сменя аварийно акумулатора - върнах се от пътуване (не точно от Малдивите ;)), оставих колата в двора и след 3-4 часа не успях да запаля. На следващия ден хондата се сдоби с ново акумулаторче.Нямах време да си отговоря на подобни въпроси, но слава богу, проблеми нямаше - дистанционното и алармата/централното заключване си работят нормално. Единствено радиото си поиска кода.emicha1, не мисля, че ще имаш проблеми след такава смяна.

Митак благодаря за уточнението,а и се радвам че е така!А на Маркони и Краси, само да им отида на гости ,дупе да им е яко:P!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееийййй,не стига че четете (или пишете) през ред, ми и жокери не ползвате :unsure:;):D:blink::cool:п.п. Вери уелкам сте :)

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...