Mitiska 2 #1 Публикувано 16 Октомври, 2012 (Редактирано) Препоръчайте добър майстор по ходовата част задължително от варна може и някой от форума да е защото имам да сменям няколко неща а не ми се рискува да ходя на сляпо.най -важното е да разбира от английски акорди да не е някой дето работи само с сивици. Редактирано 16 Октомври, 2012 от Mitiska Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #2 Отговорено 16 Октомври, 2012 аз лично се обръщам към небезизвестния за Варна Дидо, ако искаш тел. за контакти пиши ми на лични! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #3 Отговорено 17 Октомври, 2012 (Редактирано) аз лично се обръщам към небезизвестния за Варна Дидо, ако искаш тел. за контакти пиши ми на лични! Те във варна Дидовците май са двама - единия на Метро, другия е в Левски! Пък каво ти е толкова сложно на ходовата част - може да отидеш при добър майстор на ходова част ! Що ти е точно хондов майстор ? И има един майстор обаче в Шумен и не хонди ами и Мазератита прави , но пък цените са му доста по нормални от Варненските А относно това да прави само Акорди не знам къде има такъв - какво си се втрещил ? Редактирано 17 Октомври, 2012 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #4 Отговорено 18 Октомври, 2012 За Дидовците все хубави неща съм чувал, но за ходова част - Идвайки от терапията, минаваш светофара на Мир, продължаваш към военна болница и на 200м в дясно, казва се ФАВОРИТ. Имат и машина за реглаж на мост, а не като на други майстори дето ти сменят половина ходова част и те пращат да се сучеш по пътищата да си търсиш реглаж, че да те усучат още 50лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madeinjapan 0 #5 Отговорено 17 Декември, 2014 Здравейте колеги! Тъй като имах за смяна втулки на носачи и кормилни накрайници, вчера Посетих "Formula3", но не ми се сториха обещаващи, след прочитане на доста мнения с положителен характер отидох при " Мимо". Веднага и направи диагностика, а днес я оставих да я правят. За няколко часа колата беше готова, вече я и кярахме. Mного съм доволен, обслужването е на високо ниво, както и свършената работа. Препоръчвам на всеки, обичащ japaneca си! ☺ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 17 Декември, 2014 (Редактирано) За Варна по добри от "Балинови" на ходова част засега не съм срещал.Намират се по пътя за виница,веднага след камерите в ляво.Има голям надпис на едни зелени врати. Редактирано 17 Декември, 2014 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове