GKiroff 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2012 Здравейте,понеже за мен е лесно. Но и мисля,че доста колеги от форума ще се съгласят,че е много по-полезно да има приложение за андроид през което могат да се преглеждат теми и съобщенията.П.П. : Моля да ме извините ако е имало предложение за това. Благодаря и поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 14 Октомври, 2012 Мобилната версия на сайта не ви ли харесва?Не ползвам андроид, но с приложението за Iphone за разглеждане на IP.Board имаше проблеми показването на това кои теми са нови, кои съобщения са нови и прочее. Най-вероятно има подобно приложение за андроид но както казах нямам такова устройство за да потърся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #3 Отговорено 15 Октомври, 2012 На мен мобилната версия не ми допада . Аз отварям форума от опера мини и е настолна версия . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #4 Отговорено 15 Октомври, 2012 и на мен не ми е удобна мобилната версия много - по приятно би било ако има апликация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #5 Отговорено 15 Октомври, 2012 (Редактирано) http://www.tapatalk.com/ e много удобна.Само някой админ, трабва да провери дали версията на форумния скрипт се поддържа и да инсталира един плъгин. Редактирано 15 Октомври, 2012 от MegatroniC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GKiroff 0 #6 Отговорено 17 Октомври, 2012 Мобилната версия на сайта не ви ли харесва?Не ползвам андроид, но с приложението за Iphone за разглеждане на IP.Board имаше проблеми показването на това кои теми са нови, кои съобщения са нови и прочее. Най-вероятно има подобно приложение за андроид но както казах нямам такова устройство за да потърся.М нямах в предвид да се използва приложение от Google Play (както е предложил и MegatroniC с tapatalk). А приложение което примерно да се казва Honda FanClub BG или нещо от сорта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1568 #7 Отговорено 17 Октомври, 2012 Samsung Galaxy S, стоковият браузър ми отваря само и единствено мобилната версия на форума. Нема оправия! Fox-a, и Operata отварят десктоп версията,но много бавно и нестабилно. Dolphin, с който съм отдавна, работи перфектно с двете версии, доволен съм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GKiroff 0 #8 Отговорено 27 Октомври, 2012 Мобилната версия на сайта не ви ли харесва?Не ползвам андроид, но с приложението за Iphone за разглеждане на IP.Board имаше проблеми показването на това кои теми са нови, кои съобщения са нови и прочее. Най-вероятно има подобно приложение за андроид но както казах нямам такова устройство за да потърся.Аз говоря за отделно приложение с името Honda Fan Club BG или нещо от сорта. mobile.bg също имат такова приложение в андроид маркет-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #9 Отговорено 1 Ноември, 2012 мобиле.бг могат да си го позволят, ние за съжаление към настоящият момент не можем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GKiroff 0 #10 Отговорено 5 Ноември, 2012 мобиле.бг могат да си го позволят, ние за съжаление към настоящият момент не можем.Мисля,че реализирането на една апликация в гугъл маркета,не струва нищо. До колкото знам качването след регистрация не е платено. Евентуално можете да го направите платено,но не знам колко хора ще си платят за приложението. А в интерес на истината androidbg са си позволили да имат приложение за техният форум в маркет-а (което е направено от техен потребител). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #11 Отговорено 5 Ноември, 2012 Под могат да си позволят нямам предвид да пуснат платена апликация, а да платят да им я направят. androidbg е нормално да имат все пак техният сайт е ориентиран към феновете и разработчиците на андроид приложение. Колкото и да ни се иска да огреем на всякъде за момента не можем. Ще се опитаме да реализираме такова приложение, не само за андроид, форума има приложение за Iphone което е с малко спорна функционалност, но ще опитаме да зарадваме хонда феновете, които ползват форума и през мобилни устройства. Кога за съжаление не мога да кажа, но се надявам да е много скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове