st1nki4a 13 #1 Публикувано 13 Октомври, 2012 Здравейте колеги,днес с моя каръшки късмет скъсах късата полуоска. Карам сивик 6 ген. седан японски с двигател д15з6. Та въпроса ми е от д14 или от д16 6 ген. стават ли за моята кола? Мисля да си я взема втора ръка понеже каретата са ми здрави и няма смисъл да се ръся за нова полуоска. Давайте съвет дали са съвместими полуоските от едноваловите д-серий? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 14 Октомври, 2012 Каретата са с различен брой зъби,там където се зацепват с оста и от там и полуосите са различни.Така че,извади двете парчета на оста и брой зъбите от двете страни,премери и общата дължина на оста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #3 Отговорено 15 Октомври, 2012 А без да броя зъби не може ли да се разбере от кой модел стават за моята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho-d 1 #4 Отговорено 17 Октомври, 2012 (Редактирано) Стават от всякаква 6та генерация без англичанка иVTI . Редактирано 17 Октомври, 2012 от fenabg цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #5 Отговорено 17 Октомври, 2012 http://interparts.com/search.aspЕ те от тук си сглобих цяла полуоска с карета за CRV-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 17 Октомври, 2012 Полуоски за Д серия се продават на кило вече. За 40-50 лв макс, ще си намериш цяла полуоска с каретата. Полуоските на Д серията (едноваловата) са взаимозаменяеми заедно с каретата - тоест, ако вземе6 от 5 ген 1.5 примерно цяла полуоска с каретата ще стане на твоята кола, но ако искаш да ползваш само пръта може да не стане. Докато карах 1.3 бях с 2 различни полуоски - едната от 1.5, другата от 1.6, монтирани с все каретата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #7 Отговорено 17 Октомври, 2012 Благодаря за отговорите, днес си купих от колега от форума полуоска с каретата от д14а4 седан и в петък ще я монтираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове