Jump to content
никич 66

Хонда Джаз с бензинов двигател 1.2 или 1.4 между 2002г и 2005 година

Recommended Posts

Искам да си купя Хонда Джаз с бензинов двигател 1.2 или 1.4 между 2002г и 2005 година и искам да получа повече информация за тези модели.Предварително благодаря на всички за мненията.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
https://www.google.bg/search?q=jazz+%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%B7+site%3Aforums.hondabg.com&hl=bg&num=10&lr=&ft=i&cr=&safe=imagesИли:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=35823http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16153http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=22092Общо взето по-добре 1.4, доста по-пъргав е. Колата като цяло е много здрава (като всяка Хонда), но гледай да вземеш кола от частно лице, а не автокъща, освен ако няма пълни сервизни документи и можеш да я покараш и провериш в надежден сервиз (ако взимаш от София - диагностика или при сервиз Омбре или сервиз Юби-ко). По-скъпо излиза и има защо. Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой който притежава такава да се изкаже. Помня, че се водеха дискусии, че 1.2 макар на хартия да е малко по-слаб от 1.4, реално се усещал като по-спънат. Но може и да подвеждам, за това да пише някой собственик.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карал съм ги и двата модела и за мен са си куци коне и доста бързо разтропващи от към пластмаси и ходова част! Не съм имал такава и мисля че няма и да имам!!! Успех с избора!!!

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 1,2 л. бензинова мотор.  Колата е изключително здрава и икономична. Има най-голямо пространство в купето, спрямо своите конкуренти в този клас и се усеща обемна и приятна вътре с много места за съхраняване на вещи. Обслужването не е никак скъпо, на мен смяната на маслото и филтрите ми излиза към 130 лв. Разхода ми е 6-6,5 л. средно, извънградско с 90км съм стигал и разход 4,5. Мотора е с верига, на която и трябват доста километри за да се смени , но подмяната и е 300-400 лв. без труда. Скорости, ходова част, двигател- не съм имал проблеми( караме я в семейството 8-ма поредна година) но си трябва обслужване на време.  Проблеми, които се появиха за тези години са проблем с ABS системата, моята на практика няма в момента и раздънкване на перката за климатика. Сменял съм пистов ремък и тампони, като тампони на предно ляво колело с труда излезе 230лв, което не е евтино, но пък се разваля много рядко. Аз съм много доволен от колата. Всичко останало като накладки, дискове, акумулатор са си консумативи.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако отговаряш на човека пуснал темата която е 2012 сигурно е взел вече кола.

Веригата не е вечна след 200 хил вече трябва да се провери.

Когато се сменя там се сменя комплетк който е от доста части,и тея 300-400лв май няма да сигнат.

130 лв за масло с филтри ако не е тайна какви са за тази цена.

 

Редактирано от CARPERA

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...