Honda CR-V 1 Maniac 1 #41 Отговорено 23 Август, 2020 Да колега, махнах кората и вътре кабелите са направо ад, опитах да ги сваля но не успях, може би трябва да ги види някой който си разбира от работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #42 Отговорено 23 Август, 2020 Имах снимки някъде от когато си възстановявах моята, ще ги потърся. Ако не си запоявал никога по-добре търси автоеладжия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda CR-V 1 Maniac 1 #43 Отговорено 23 Август, 2020 (Редактирано) Запоявал съм, даже вече запоих 6 жички, само дето идващите са 20 бройки а тези с които се свързват са 19 но ще го мисля, утре ще си купя жички със съответните цветове и бишоп и ще ги свържа така без ония куплонзи да видим какво ще стане. Наложи се да сваля целия калник за да стигна до тях ;3 .Поздрави! Редактирано 23 Август, 2020 от Honda CR-V 1 Maniac Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #44 Отговорено 23 Август, 2020 Сваля се само вратата, буксата се разединява и се работи удобно.Буксите се възстановяват, аз така направих. За по-лесно можеш да ги разпробиеш и да споиш кабелите. Бях си направил схема но тъпия тел се прецака нещо и не намирам снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda CR-V 1 Maniac 1 #45 Отговорено 23 Август, 2020 Така направих колега, разпробих куплонзите и просто ще прокарам всички кабели през тях, след като ги запоя един бишоп и ще видим какво ще стане ;). Може би вратата щеше да е по-лесния вариант но да, за пръв път разглобявам нещо от сорта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda CR-V 1 Maniac 1 #46 Отговорено 23 Август, 2020 Колкото до снимката, нали просто ги сръвзвам по цветове, едва ли има какво да се обърка, или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #47 Отговорено 24 Август, 2020 Мисля че може да се объркат. Аз си направих схема с номера както са на буксата. После ги вадих и запоявах един по един. Играх си доста, но исках да запазя буксата в оригинален вид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #48 Отговорено 24 Август, 2020 На самата букса има номера на гнездата.Карай по тях и няма да сбъркаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda CR-V 1 Maniac 1 #49 Отговорено 24 Август, 2020 Свързах всичко, сега си работят тонколона, машинки итн. По цветове, остана само една сива свободна, но щом всичко функционира едва ли е проблем. Благодаря за съветите @D-D. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #50 Отговорено 24 Август, 2020 Преди много години си играх с центрялното заключване (модулът е във вратата) и гледах ел.схемите. Ако не ме лъже паметта, сивата май беше за опция "търсене ня автомобила". Ако сложиш аларма с дистанционно, на което има бутон за мигане на аварийните 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda CR-V 1 Maniac 1 #51 Отговорено 24 Август, 2020 Добре е да го знам, Благодаря ти колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове