Jump to content

Honda CR-V 1 Maniac

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Honda CR-V 1 Maniac

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda cr-v 2.0 143hp year:2000
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    ПЛД

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Добре е да го знам, Благодаря ти колега!
  2. Свързах всичко, сега си работят тонколона, машинки итн. По цветове, остана само една сива свободна, но щом всичко функционира едва ли е проблем. Благодаря за съветите @D-D.
  3. Колкото до снимката, нали просто ги сръвзвам по цветове, едва ли има какво да се обърка, или?
  4. Така направих колега, разпробих куплонзите и просто ще прокарам всички кабели през тях, след като ги запоя един бишоп и ще видим какво ще стане ;). Може би вратата щеше да е по-лесния вариант но да, за пръв път разглобявам нещо от сорта
  5. Запоявал съм, даже вече запоих 6 жички, само дето идващите са 20 бройки а тези с които се свързват са 19 но ще го мисля, утре ще си купя жички със съответните цветове и бишоп и ще ги свържа така без ония куплонзи да видим какво ще стане. Наложи се да сваля целия калник за да стигна до тях ;3 .Поздрави!
  6. Да колега, махнах кората и вътре кабелите са направо ад, опитах да ги сваля но не успях, може би трябва да ги види някой който си разбира от работата.
  7. Не знам какво имаш предвид със сандъка но мисля че се чува точно от към двигателя, ляво или дясно не мога да уточня ;C . Бих се радвал ако все пак споделиш знанията си. Благодаря!
  8. Здравейте колеги. На хонда црв 2000г /ген 1/ не ми стига напрежение по трите врати за централно заключване, работи ми само шофьорската. Някакви идеи защо и как да се оправи? Машинките работят, тествах ги с акомулатор 12 В директно и щракат, проверих напрежението на буксата към тях и е от порядъка на 0,01-0,05 волта.
  9. До задните врати както и лява предна няма никакво напрежение в буксата за откл./закл. Машинките работят, тествах ги, някакви идеи защо ми се губи напрежението?
  10. Здравейте, открих някакъв шум днес на Honda CRV 1 ген. Шумът е като някакво стържене или припискване, не знам точно как да се изразя, но при натискане на съединителя съвсем леко този шум изчезва, дори не натискам съединителя за да го активирам, просто отнемам луфта преди да се активира и шума веднаха се маха. Някакви идеи защо? Ако някои знае, моля споделете. Благодаря!
  11. Така и ще направя, понеже и централното ми заключва само шофьорската врата, и до дясната предна тонколона не идва ток...дано не е нещо тежко с кабеляците. Благодаря CARPERA!
  12. Здравейте колеги. Купих си такава кола на която задните стъкла не могат да се свалят/вдигат. До копчетата идва ток но нямам представа да не са изключени от някъде, бушоните са им здрави . Според вас от какво може да е, и възможно ли е да е просто съвпадение точно на задните врати да не работят, защото предните си работят. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...