NGG 13 #1 Публикувано 24 Септември, 2012 Ако има колеги с Jazz L13Z1, Моля да споделите, е ли възможно и как става изключването на функцията за напомняне за техническо обслужване на бордовия компютър. Особено е неприятно да се изръсваш по 30-40лв. за да се премахне светещия знак за някаква информация и оставащите дни за това на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 15 Ноември, 2012 RTFM 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NGG 13 #3 Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) След поредно щателно прочитане на ръководството, тази функция веднъж активирана,не може да бъде изключена от менюто....... така че не знам дали познаваш проблема..!! ....... и е добре като не знаеш да не предполагаш....!!!!!!!! Редактирано 13 Декември, 2012 от XEDOS 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 18 Декември, 2012 След поредно щателно прочитане на ръководството, тази функция веднъж активирана,не може да бъде изключена от менюто....... така че не знам дали познаваш проблема..!! ....... и е добре като не знаеш да не предполагаш....!!!/>!!!!/>! Аз не предполагам а знам. Да не би да си им говорил със същия тон в някой сервиз, та са ти искали 30-40 кинта,за нещо ,което поне при нас се маха от менюто безплатно. След толкова много удивителни знака.......оправяй се. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 19 Декември, 2012 Пич надали ще намериш някой да знае повече от Ombre за Хонда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 16 Януари, 2013 Ще намери, Соичиро Хонда, ама как ще се разберат не знам 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове