Jump to content
longfinmako

триене на мнения

Recommended Posts

Драги Админи,Модератори и други Управители на този форум.

Въпреки,че този форум ми е много интересен и доста полезен в много насоки,както на мен,така и на всички останали Хонда фенове,аз напускам тази аудитория.

Причината е,триенето на мненията ми.Ако съм се нахвърлял върху някой или съм нагрубил някой разбирам,но нищо от това не се е случило.Нали затова е този форум,да си обменяме опит,да си чешем езиците и да уплътняваме свободното си време.Нищо лично към никой и съм сигурен,че няма да накривя шапката на който и да било.Не това е целта ми.Продължавам да съм си Хонда фен и ще си карам колата с кефПубликувано изображение

Поздрави на всички Хонда маниаци!

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се радвам да обосновеш обвиненията си по-добре , за да се защитим правилно :) От видяното на пръв поглед има изтрито 1 твое мнение в тема където се следи да няма спам . Ако е само заради това мнение ... :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Триенето на мнения няма нищо общо с кеширането по профилите на потребителите. То е настроено от 7 до 30 дни за различни неща. Това че нещо не се показва в профила ти не значи че сме го изтрили. А освен това модераторският екип си запазва правото да преценява кое да се трие и кое не. И все пак ще ми е интересна обосновката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се включа и аз.Има ли причина последните ми 2 мнения да са изтрити или нещо компютъра ме прецаква?Прочел съм си правилата отново предварително и нещо не вдявам:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега НИТО едно твое мнение няма в кошчето. Нито е скрито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора,значи моя комп прави номера:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...