longfinmako 14 #1 Публикувано 24 Септември, 2012 Драги Админи,Модератори и други Управители на този форум. Въпреки,че този форум ми е много интересен и доста полезен в много насоки,както на мен,така и на всички останали Хонда фенове,аз напускам тази аудитория. Причината е,триенето на мненията ми.Ако съм се нахвърлял върху някой или съм нагрубил някой разбирам,но нищо от това не се е случило.Нали затова е този форум,да си обменяме опит,да си чешем езиците и да уплътняваме свободното си време.Нищо лично към никой и съм сигурен,че няма да накривя шапката на който и да било.Не това е целта ми.Продължавам да съм си Хонда фен и ще си карам колата с кеф Поздрави на всички Хонда маниаци! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 24 Септември, 2012 Ще се радвам да обосновеш обвиненията си по-добре , за да се защитим правилно От видяното на пръв поглед има изтрито 1 твое мнение в тема където се следи да няма спам . Ако е само заради това мнение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #3 Отговорено 27 Септември, 2012 Триенето на мнения няма нищо общо с кеширането по профилите на потребителите. То е настроено от 7 до 30 дни за различни неща. Това че нещо не се показва в профила ти не значи че сме го изтрили. А освен това модераторският екип си запазва правото да преценява кое да се трие и кое не. И все пак ще ми е интересна обосновката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 21 Октомври, 2012 Да се включа и аз.Има ли причина последните ми 2 мнения да са изтрити или нещо компютъра ме прецаква?Прочел съм си правилата отново предварително и нещо не вдявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #5 Отговорено 21 Октомври, 2012 Колега НИТО едно твое мнение няма в кошчето. Нито е скрито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #6 Отговорено 22 Октомври, 2012 Благодаря за отговора,значи моя комп прави номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове