Jump to content
PERFEKTEN_33

Мнение за Honda Logo

Recommended Posts

Здравейте колеги,Решил съм да купя колица на мойта женица и съм се спрял единствено и само на Хонда Лого. Много ми харесва моделчето, но не съм запознат с предимствата и недостатъците й, както и какво да очаквам от това возило. Надявам се някой, който е запознат и има лични впечатления от този модел да остави тук своя коментар.Моля и за съвети - какво да съблюдавам при покупката на този автомобил - за какви дефекти евентуално да се оглеждам.Благодаря предварително! :cool:

Редактирано от PERFEKTEN_33

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм харесал такава за майка ми, но доста малко има на пазара, трудно се намират особено в моя регион (Бургас). Аз съм харесал фейслифтовия модел, които е 2001. Разликите с преди фейса са че има доста по-хубав салон и тапицерии, черно табло, а не сиво, лайсните по купето са боядисани и има оборотомер, различен волан и топка на скоростите. Технически не мисля че имат разлики. Има няколко теми във форума, потърси с търсачката. Мисля, че Тино имаше няколко подробни мнения по въпроса.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,преди почти година купихме на майка ми въпросната кола-Хонда Лого 1.3 65кс Д13 мотор.

Купихме я от София,регистрирана,с джанти и т.н.,но я закарахме при Омбре,за да си каже мнението.Закачиха я на компютър и стана ясно,че е сменяна ламбда сондата(при Омбре,но преди да се премести на новото място). :)

Та взехме колата,по пътя вдигна 160 без никакви проблеми,можеше и още.Майка ми всеки ден си ходи на работа с нея,много е доволна.

Аз съм я карал също и мога да кажа,че количката си върви перфектно,много лесно даже.Че е по-тясно вътре в сравнение с Англичанката-така е да,спор няма.Но за жена е идеална.

Обслужихме я и оттогава нищо не е барано,само бензин се налива и винетки,застраховки и т.н.

За разхода само ще кажа пресни впечатления-преди 10-на дни беше на лампа и майка ми ме помоли да я заредя.Сипах за 20 лв 7.400 л.Тя кара цяла седмица на работа,по магазини и т.н. Вчера пак светна лампата за кратко,изминати километри...109,само в града!

Сами си направете изводите

Колегата PERFEKTEN_33 ,ако искаш пиши ми лично и ела да я видиш колата за какво става въпрос.Но според мен няма да сгрешиш в избора!

Поздрави и успех с търсенето :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...приятел купи такава за жена си никакви проблеми много му хареса разхода май беше 5 извънграда беше споменал.Той е фен на Опел,но решил Хонда Лого и не съжалява ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще добавя до предишните ми мнения , че ги хаби биалетките по-често и тампони на стабилизираща щанга - на 80 000 км :D , но може да се дължи и на това , че майка ми живее в г/д планински район с черни пътища ! Също така се обади вътрешен накрайник на рейката , малко трудно се намират тези части , но който иска може да ми пише ще го упътя ;) Или иначе нашето гони 350 000 км и като че ли ще иска и амортисьори , но може и да се заблуждавам ;) Това , което се сетих е сцепване на лепилото , на връзките между тавана и заден калник , от което влиза малко вода в резервната гума :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:cool: Благодаря за коментарите и съветите...... значи определено съм направил добрия избор. Сега остава само да си намеря свястно лого ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, преди няколко дни купихме на един приятел такова Лого в изключително състояние. Обявата дори мисля, че стои още.Колата си има всичко, климатик, хидравлика,АБС, Airbag и тн. За първи път имам допир с такова возило и съм много доволен, което зависи и от състоянието на колата. Задължително гледай да от по-новите, с черния интериор, оборотомер, волан, че дори и със спорт пакета. Много свежа кола се е получила. Старите модели не са толкова хубави на вид, но са по-евтини. Това, което е различно е, че има цял заден мост, не е с независимо окачване.Двигателя е Д13Б7, като се справя прилично, но винаги може да се засили.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...