Jump to content
carol

покупка на ЦРВ от Германия

Recommended Posts

Харесах си Хонда ЦРВ мод.1999,бензин,с газов инжекцион,минала миналия месец на техн. преглед в германия.Там и живея,пробвах колата,много ми хареса.Много километри 160000,сменена скоростна кутия преди 30000,първи собственик,добра цена ок.3900 евро.Моля колеги,дайте съвети какво да гледам по подробно ако я купувам.Защо пък скоростната кутия е сдала багажа?Поздрави на всички колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е минала преглед в Германия, би трябвало да е ОК.Все пак провери за ръжда в задния край на праговете, и в двата ъгъла на тавана, над предното стъкло, там където са черните лайстни. Задължителна проверка на задния диференциал за вибрации и шумове.Тук в раздела има достатъчно теми за CR-V.Може да хвърлиш едно око и тукhttp://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=462п.п.Толкова ли са скъпи в Германия?! За тези пари в Англия си вземам 2-ра генерация :cool:

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е минала преглед в Германия, би трябвало да е ОК.

Все пак провери за ръжда в задния край на праговете, и в двата ъгъла на тавана, над предното стъкло, там където са черните лайстни. Задължителна проверка на задния диференциал за вибрации и шумове.

Тук в раздела има достатъчно теми за CR-V.

Може да хвърлиш едно око и тук

http://www.offroad-b...splay.php?f=462

Благодаря за ценната информация.Публикувано изображениеПредпочетох кола от първи собственик,не от автоосазион,със сервизна история,сменени са доста неща през годините,може би това оскъпява.Предпочитам да дам малко повече,но да бъда малко по спокоен,тъй като автопознанията са ми слаби.Знам че гаранция няма,имам готовност и за ремонти.Мангизи за нова от такъв клас обаче нямам.Още веднъж благодарности.

Редактирано от carol

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами пиши тука ще помагаме,паричките наистина са много,дано поне 2 комплекта гуми да има...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 8000лв. -трябва да е като нова!Но пак ми се виждат доста парите, за годините и !Свери си часовника /виж други обяви/ ,а и ако е истински германеца,може да му смъкнеш доста от цената,въпреки че е минала скоро на т. преглед!Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До тук със сигурност научих,че цената на колата е силно завишена.Благодаря ,колеги,помогнахте ми много!Ако няма сериозна отстъпка,няма да купувам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...