HondaFan87 1 #1 Публикувано 6 Август, 2012 Здаревейте колеги, имам следния проблем: баща ми казва че хондата е въртела, въртела на стартер и не е запалила и изведнъж е спряла да върти и се чува само едно "щрак" и до тук.Нито се опитва да върти, нито нищо.Само това "щрак" като завъртя да запаля.Двама приятели ми казаха, че е стартер.Според вас какво може да е?Хондата е Civic 1.4 90hp 97 г. англичанка с D14A2 двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #2 Отговорено 6 Август, 2012 Въртела, въртела и удушила акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #3 Отговорено 6 Август, 2012 Въртела, въртела и удушила акумулатора.Абе като пусна музика си свири. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 6 Август, 2012 (Редактирано) и таблото свети дори. Или си зареди акумулатора или ходи при майстор. Явно ти липсват технически познания. Редактирано 6 Август, 2012 от SilverCivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 6 Август, 2012 (Редактирано) И бащата ги няма техническите познания, а двамата приятели са капацитети - няма спор! Редактирано 6 Август, 2012 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #6 Отговорено 8 Август, 2012 Или е (т.е 100%) паднал акумулатора или има хлабава клема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #7 Отговорено 8 Август, 2012 а може да е и бендикса на стартера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 8 Август, 2012 Въртела върте та свет и сее завъртел .Зареди батерията ,сложи безин и въти и ще запали ако неизка и вика чък - стартер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #9 Отговорено 9 Август, 2012 Проблемът е отстранен, стартера не става нищо от него - беше на млевина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове