Honda_123 2 #1 Публикувано 25 Юли, 2012 (Редактирано) преди няколко дни бях на море. вкарах малко моята хонда в пясъка(honda cr-v 2000g) след леко въртене на гуми замериса на гадно мисля че na съединител. Някой да ме светне по въпроса ако е възможно. вече на БГ Редактирано 25 Юли, 2012 от Honda_123 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 25 Юли, 2012 1 Не стига , че е на шльокавица , но и с правописна грешка в заглавнието !2 Целият текст е на латиница ... някой не е чел правила.3 Да на съединител е замирисало. Нормално като въртиш гуми се получават такива неща. Ако скоростите си влизат нормално и не се чува нищо като виене и стържене като настискаш съединителя и като краш значи няма за какво да се притесняваш. П.П. Ако държиш да НЕ сменяш съединител се въздържай от подобни изпълнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #3 Отговорено 25 Юли, 2012 Радвай се, че не си останал в пясъка. CR-V-то не е за такива работи! Замирисал е съединителят, като почне да отделя по-бавно (или казано по друг начин по-нагоре самият педал), то вече си за смяна. Сега си го запалил просто и е нормално да замирише. Както каза Обичлифко въздържай се от такива дейности. Този джип не е създаден за такива изпълнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 27 Юли, 2012 Зависи от пясъка джипчето е лекичко едва 1450кг и с лекота минава през места дето големите батковци с бърз и бавни се окопават. Но все пак да не го надценяваме, това си е просто една по висока лека кола, и винаги може да те направи за смях и на леко кофти терен Съединитела на ЦРВ е слаб агрегат като цяло и трябва да се щади иначе влизането в бокса е неизбежно, е поне е евтин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #5 Отговорено 27 Юли, 2012 (Редактирано) А дали въобще е замирисал съединителя?Питам , защото подобна миризма, може да се отдели евентуално и от т.н. многодисков съединител на диференциала /като изпусне защитния клапан/?Предполагам, че дифа е като на 2-ра генерация ,или бъркам? Редактирано 27 Юли, 2012 от emicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #6 Отговорено 7 Август, 2012 (Редактирано) 1во. Джипа е 2000г. 2ген.2ро. Новак съм имам я от 4месеца.3то. Колко евтин е този саеденител 4то. Сега за лятото гумите са ми тесни и много се укопава и неможе тъка да върви Мерси за изчерпателните отговори!п.с. Маиче миризмата идваше от задната част не сам 100% сигурен Редактирано 7 Август, 2012 от Honda_123 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #7 Отговорено 7 Август, 2012 1-во, 2000-ната г. е I-ва ген, фейслифт.2-ро, задният диф. е същия, като на II-ра.3-то, щом се съмняваш, че миризмата може да е била отзад, като нищо може да си опекъл многодисковия съединител в задния диф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #8 Отговорено 7 Август, 2012 работата е там че абсолутно всичко си е на ред. Нито скърца или нещо таково скоростите влизат перфектно. Незнам просто искам да попитам дали е опасно. мерси за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #9 Отговорено 7 Август, 2012 Явно си "пипнал" малкия дявол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове