civic_d15b2 6 #1 Публикувано 15 Юли, 2012 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 15 Юли, 2012 Готино изглежда.Въпрос:Генерацията само декоративно ли е направена или е с 2 гърнета? Ако е 2рото може ли да помоля за една снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #3 Отговорено 16 Юли, 2012 Браво колега, колата е станала уникална 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 16 Юли, 2012 Готино изглежда.Въпрос:Генерацията само декоративно ли е направена или е с 2 гърнета? Ако е 2рото може ли да помоля за една снимка И в двата случая все е декоративно. На редови 4 цилиндров двигател не му трябват 2 гърнета.Иначе съм виждал как просто към генерацията се прави разрез и се заварява още 1 тръба. Изциганено е, но евтино и върши предназначената работа.Колата изглежда яко. Личи си, че е правена да изглежда качествено. От близко я разгледах, косури не видях във визуално отношение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilengrad 0 #5 Отговорено 22 Юли, 2012 (Редактирано) Много е дива. Редактирано 22 Юли, 2012 от Svilengrad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 22 Юли, 2012 Праговете са меко казано отвратителни, иначе като цяло е добре 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #7 Отговорено 23 Август, 2012 По мое мнение това е една много добре направена Хонда! Колега rulemaker, праговете изглеждат много широки(а и те са си такива), защото трябва задните му джанти да се изнесат още в страни(или да сложи по-широки), и тогава ще се постигне ефекта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондомир 3 #8 Отговорено 23 Август, 2012 Като излязла от NFS Но е много красива,браво на колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oganizaciq 28 #9 Отговорено 16 Октомври, 2012 Супер е!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #10 Отговорено 7 Януари, 2013 Винаги ще има нещо на някой което няма да му хареса в един такъв проект,нормално е! Гледам доста творчество ,труд и пари са вложени в тази кола....... За някой е супер,за други е грозна,но все пак е единствената такава в БГ. Много да я пазиш пич,защото една овца с телефона в ръката да се спре в тебе на светофара и филма почва от начало! Много е добре колата,браво! Е,аз не бих си направил моята така,не защото не мога а защото няма да ми ходи на 40 год. с такава кола...ха ха ха .......!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #11 Отговорено 7 Януари, 2013 Сивика наистина изглежда супер. На мен ми харесва. А за това на колко години си- за лудостта няма граници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaDHonda 1 #12 Отговорено 25 Октомври, 2014 Тази Хонда ми хареса много ! много дива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #13 Отговорено 4 Ноември, 2014 И на мене ми допада много. Невероятна е и аз я гледах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове