ianiovski 13 #1 Публикувано 6 Юли, 2012 Понеже зимата съм със стоманени джанти и ми бият, искам да си купя чисто нови стоманени джанти . От къде мога да си купя и каква е цената на железните джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #2 Отговорено 6 Юли, 2012 Здравей, колега Зимата миналата година исках да си купя чисто нови стоманени джанти. Имам познат собственик на гуми център - поръчах му да разбере на чисто ноеа джанта каква е цената за 14" ет 35 - каза ми, че е 45лв/ бр ?!? Викам му я да ти дам старите да ми ги изправиш на пресата а пък аз ще си купя едни лети за лятото втора ръка и те така... Може твойте да ги изправиш и да ги пратиш на прахово , но пак ще дойдат на цената на нови - почти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #3 Отговорено 6 Юли, 2012 А изправянето на 14" 15 лв ли беше ??? И има ли ефект от това изправяне или са пари хвърлени на вятъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 6 Юли, 2012 (Редактирано) ...на мен са ми изправяли алуминиева в доста кофти състояние и се е оправяла предполагам няма проблем да ти ги изправят а и ако не стават те ще ти кажат майсторите Редактирано 6 Юли, 2012 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #5 Отговорено 6 Юли, 2012 Аз съм много доволен от гумаджииницата в Русе дето е срещу военното поделение във Въздраждане до жабешкото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #6 Отговорено 8 Юли, 2012 Железната джанта поставена на преса и грамотен гумаджия е = на права джанта като нова. Стига каплите да не са на 8 -ца... Пари за нови железни джанти, дето се вика от магазина, според мен поне не си заслужаат... (Мое мнение) Както ти казах , ако си много меракклия след изправянето ги пращаш на прахово и после , ако някой познае нова ли е, изправяна ли е аз ще си изям свидетелството за право управление... Поздрави !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #7 Отговорено 9 Юли, 2012 Колега ако са ти криви по добре си ги изправи, чисто нови ценичката ще им е страшна, а ако неса от хонда пък оригинални са и ментета неземни. Аз моите си ги изправям и си ги правя стуна, малко повечкио си играя но пък резолтата е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове