Jump to content
ianiovski

Стоманени джанти 14"

Recommended Posts

Понеже зимата съм със стоманени джанти и ми бият, искам да си купя чисто нови стоманени джанти . От къде мога да си купя и каква е цената на железните джанти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега Зимата миналата година исках да си купя чисто нови стоманени джанти. Имам познат собственик на гуми център - поръчах му да разбере на чисто ноеа джанта каква е цената за 14" ет 35 - каза ми, че е 45лв/ бр ?!? Викам му я да ти дам старите да ми ги изправиш на пресата а пък аз ще си купя едни лети за лятото втора ръка ;) и те така... Може твойте да ги изправиш и да ги пратиш на прахово , но пак ще дойдат на цената на нови - почти ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А изправянето на 14" 15 лв ли беше ??? И има ли ефект от това изправяне или са пари хвърлени на вятъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...на мен са ми изправяли алуминиева в доста кофти състояние и се е оправяла предполагам няма проблем да ти ги изправят а и ако не стават те ще ти кажат майсторите

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм много доволен от гумаджииницата в Русе дето е срещу военното поделение във Въздраждане до жабешкото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Железната джанта поставена на преса и грамотен гумаджия е = на права джанта като нова. Стига каплите да не са на 8 -ца... ;) Пари за нови железни джанти, дето се вика от магазина, според мен поне не си заслужаат... (Мое мнение) Както ти казах , ако си много меракклия след изправянето ги пращаш на прахово и после , ако някой познае нова ли е, изправяна ли е аз ще си изям свидетелството за право управление... :D Поздрави !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако са ти криви по добре си ги изправи, чисто нови ценичката ще им е страшна, а ако неса от хонда пък оригинални са и ментета неземни. Аз моите си ги изправям и си ги правя стуна, малко повечкио си играя но пък резолтата е супер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...