Jump to content
kilaruna

Проблем при Хонда Акорд /седан/ 1.8 96г

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам Хонда Акорд IES 1.8 96г. /седан/

На скоро ми се наложи да претапицирам волана , гледах много да внимавам при свалянето му и да мине всичко без поражения,но както и да е. Свалих го и ми го направиха след което трябваше да го сложа /пак внимавайки/ след слагането му ми светна SRS и малко след това ми изчезна клаксона и KRUISE контрола. Някои има ли представа от какво може да е? Предварително благодаря за помоща !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става само с внимание, трябва и разбиране. Накъсал си лентовия кабел вероятно, ако не си го позиционирал в средно положение при монтажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става само с внимание, трябва и разбиране. Накъсал си лентовия кабел вероятно, ако не си го позиционирал в средно положение при монтажа.

Скоро ще я кача на комп. за да видим какъв е точно проблема и от къде идва. Ако е прекъснат лентовия кабел може ли да се закупи от някъде или да търся втора употреба (не знам как върви като цена? )?Има ли варянт при откачването на аербега да е дало грешка и да ми изчезнат и останалите неща?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип да ако не си откачал акумулатора и си бил на контакт. Реално почти сигурно си го накъсал и затова нямаш и бибитка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също от два дни нямам "бибитка" с Акорд като на колегата но 2.0л. Но не съм махал волана, не мисля,че съм накъсал лентовия кабел щото волана изобщо не е свалян. Идея какво може да се направи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо си виж предпазителя и дали наистина свири бибитката като и подадеш ток. Лентов кабел се къса и без да си свалял волана рано или късно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега Radko за клаксона първо провери отпред дали взима маса. При мен това беше проблема като спря да свири изведнъж. Относно проблема на kilaruna колегата SilverCivic е прав, ако се даде на контакт докато волана е откачен ЕКУ-то веднага отчита грешка. Пробвай да изчистиш грешката както е описано в манюала, трябва да става и без да се закачва на компютър. Ако се внимава при свалянето и качването на волана не се къса толкова лесно лентовият кабел.

Редактирано от martins

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...