Jump to content

kilaruna

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно kilaruna

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд 1.8 ,96
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Своге
  1. Здравейте колеги! Имам Хонда Акорд 96г. 1.9i и преди време свалях волана за претапициране и при слагането скъсах лентовият кабел на розетката вътре. Смених я и сега работи всичко ,но SRS-a ми свети постоянно. Мисълта ми е някой знае ли къде се намира буксата за чистене на грешки, както е описано по-горе.Мерси!
  2. Здравей колега! Наскоро на моя Акорд ми се прецака едно съединение. С малко търсене намерих точното място. В София на бул. Ботевградско шосе бл. 6 (от центъра посока изход в началото след бензиностанция Еко) има сервиз-магазин за хидеавлични системи, там ще свършиш качествена работа за малко пари. Успех! Ето и линк на фирмта http://biznes-bulgaria.com/firma/27780-pape-eood-sofiya
  3. Проблема е отстранен. Цялата грижа беше от едно съединение ,което е връзка от металната тръбичка /за спирачна течност/ към другата. Всичко се оправи за 8 лв. На бул. Ботевградско шосе бл.6 има магазин за всякакъв вид съединения и хидравлики, ако имате нужда нещо, там ще свършите работа
  4. Здравейте! Горд собственик съм на Хонда Акорд 96 г. 1.9i ES седан . Тъй като специално тази серия нямат халогенни фарове като екстра много бих искал да си сложа. Днес взех от един приятел халогенки от Алфа Ромео 156 оригинални, светят уникално и много бих искал да ги сложа на моята, но не знам от какво ще имам нужда още, тъй като не съм слагал до сега. Някои слагал ли е и как точно става. Не знам също възможно ли е да са си прокарани всички кабели и просто да трябва да се свържат и да се добави бушон и реле? Някои има ли схема на връзването ако се наложи да се опънат кабели... Благодаря предварително!
  5. Здравейте! Имам Хонда Акорд 96г., 5та генерация ,бензин, 1,850 куб. Скоро прибирайки се от работа, забелязах че съединителят почна да става по мек. На следващия ден забелязах, че казанчето за спирачна течност е празно и едно спирачно маркуче омаслило и капе спирачна течност /долях спирачна течност и съединителя се появи/. Проверих за цената и ми се стори малко висока.Търся съвет от вас, дали да си взема ново или да взема на старо от някоя морга? другият ми въпрос е дали се е спукало в следствие на нещо друго или просто си му е дошло времето.
  6. Вече го смених след консултация с Гугал и за сега работи! СРС-а ми свети, но предполагам ,че трябва грешката да се изчисти с компютър!Поне сега ми работи круис-контрола и клаксона. Колкото до лентовият кабел направих така: Звъртях го до край в едната посока и след това до другата преброих оборотите и намерих средата. Оборотите които прави волана са 1.5 оборота в едната страна и също толкова в другата, затова когато сложих "розетката" (лентовият кабел) и намерих средата се уверих ,че ако направя по оборот и половина и в двете посоки няма да има проблем. След това сложих волана, закачих буксите и аербега стегнах и беше време за проба! Надявам се на някои да съм бил полезен!
  7. Имам Хонда Акорд 96г. преди време установих ,че лентовия кабел зад волана ми е прекъснат, сега си взех втора употреба такъв , но ме интересува как точно да го засеча за да не се скъса пак! Благодаря за помощта предварително!
  8. Скоро ще я кача на комп. за да видим какъв е точно проблема и от къде идва. Ако е прекъснат лентовия кабел може ли да се закупи от някъде или да търся втора употреба (не знам как върви като цена? )?Има ли варянт при откачването на аербега да е дало грешка и да ми изчезнат и останалите неща?
  9. Здравейте колеги! Имам Хонда Акорд IES 1.8 96г. /седан/ На скоро ми се наложи да претапицирам волана , гледах много да внимавам при свалянето му и да мине всичко без поражения,но както и да е. Свалих го и ми го направиха след което трябваше да го сложа /пак внимавайки/ след слагането му ми светна SRS и малко след това ми изчезна клаксона и KRUISE контрола. Някои има ли представа от какво може да е? Предварително благодаря за помоща !
×
×
  • Създай нов...