Riko_Chervenia 102 #1 Публикувано 22 Юни, 2012 Колеги,решил съм да си сменя спирачната течност на сивика и не знам каква точно да си взема? Ако може някай да сподели кое е най-доброто за колата-D15B7 ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 22 Юни, 2012 Най-доброто би трябвало да е това: CASTROL REACT SRF RACING(previously known as SRF Racing brake fluid) High performance brake fluid for vehicles under extreme or race conditions. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cookie Monsta 34 #3 Отговорено 23 Юни, 2012 CASTROL REACT SRF RACING с двете ръце съм ЗА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 23 Юни, 2012 За ежедневна кола, с която не спираш постоянно от 200 до нула за секунди, според мен е излишно да набиваш пари в този Кастрол...Хубава течност, но е необосновано използването и при автомобил, който не стъпва на писта или не се пуска по сериозни гонки всеки ден...Взени си Motul 5.1, хубава течност на добри пари..Ако си с някое животно под капака, със сериозни спирачки и си фен на постоянните високоскоростни преживявания, качвай Кастрола, но се постарай да е с гарантиран произход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #5 Отговорено 23 Юни, 2012 Индекса 5.1 мисля, че означаваше силиконова основа, демек не акумулира влага и има по голям срок на експлоатация . Не съм сигурен дали точно това беше индеска на силиконовите течности, но има такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 24 Юни, 2012 Нещо си се объркал колега Спирачна течност с индекс 5 е на силиконова основа, докато DOT5.1, DOT4 и DOT3 са на взаимо съвместима основа от фамилията на гликолите и не се мешат с DOT5, който е именно на силиконова база...Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #7 Отговорено 24 Юни, 2012 За дейли развозване с чат пат пъчки и дот 4 върши работа. Обаче при интензивно каране- дот 5.1, иначе след 30 мин каране може и да няма добри спирачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #8 Отговорено 25 Юни, 2012 въпрос-какво количество побира системата на сивика,че мисля да си я сменя всичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #9 Отговорено 26 Юни, 2012 Въпроса ти е глупав, до момента в който не уточниш дали си с ABS или не... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #10 Отговорено 26 Юни, 2012 сивик купе 5 генерация с d15b7 без ABS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #11 Отговорено 29 Юни, 2012 никой ли не знае коко побира системата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #12 Отговорено 29 Юни, 2012 600-700 милилитра. 1литър ще ти стигне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #13 Отговорено 29 Юни, 2012 Колега, аз си вземах TRW 5.1 и съм много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове