Optimus 2 #1 Публикувано 19 Юни, 2012 Здравейте на Всички, Закарах ЦР-В (2000 г. 147 к.с.) на сервиз уж за смяна на шарнири. Купих си едни ТРВ някакви, казаха че били читави. Но се оказа е милата е за смяна на съединител и карета. Някои има наблюдения и/или опит, мнение по въпроса за марки и магазини. Има една възможност от Англия ____155__паунда SACHS или Valeo? Закса не знам от къде да си го взема в България, то всички са официални представители ама на сайа на производителя ги няма като такива. Много страно....както и да е шегувам се... то такива официални за България са оксиморонни понятия. Ако някой има опит и предложения, ще съм му много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jabara 1 #2 Отговорено 21 Юни, 2012 Пробвай да потърсиш в Тech-co съединител, там питах за съединител за хонда 7-мица иказаха цена от 370лв, което не е лоша цена за качествен.Валео търсих за 7-мицата в други магазини дадоха цена от 270лв. без лагер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #3 Отговорено 23 Юни, 2012 здр колега от къде си купи шарнирите и на каква цена ако не е тайна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #4 Отговорено 24 Юни, 2012 (Редактирано) . Редактирано 24 Юни, 2012 от Optimus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #5 Отговорено 24 Юни, 2012 Здравей,Купих ги от Тех-ко. Ама 4есно да ти кажа май май си плачат за проверка от НАП. Не искаха да ми дават касова бележка, а на сичкото отгоре стават раздразнителни когато попиташ.Цената мисля че бе около 46 лв./ бр.Но ако ожеж да траеш си попърси от Англия или някаде от вън, тука всичо е менте !Сега си търся съединител ЗАКС за хондичката ми,и.....От ЗАКС ми казаха че последният път (преди година) са доставили еджа 10 съединителя от тази марка и предимно на фирми които са официални вносителина нови автомобили.Но аз ще продължавам да търся! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 24 Юни, 2012 Ехееее, ти нещо си се филмирал .. То от Тех- ко ако се олачеш, какво да кажем за другите .. Ти си сигурно първият в интернет пространството, дето се оплаква от тях и то преди да си монтирал шарнирите реши, че са ментета ..Качвай спокойно и не се притеснявай, стоката им е истинска и даже ако поискаш сертификат, хората го предоставят .. Отделно за всяка част се пуска искане за получена стока и няма как да излезе от склада без касова бележка .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове