Jump to content
movx2000

Защо получих бан без обяснение?

Recommended Posts

Тук искам да попитам защо получих бан, без да съм направил нищо нередно по мое мнение. И без да получа никакво обяснение за това. Не само че не можех да пиша и да изпращам съобщения, и до модераторите и администраторите включително, но и дори нямах право да разглеждам и чета форума.Какво велико престъпление направих, че ми беше наложена една такава крайна мярка, непредизвикана с нищо? Искам публично обяснение, а не задкулисно.Или тук се наказваме като деца от учителката, според лични симпатии? Смешно е и жалко.Оказа се дори, че и имейл не мога да напиша на някой администратор, за да го попитам, защото имейл обявен нямаше, или поне достъпен за мен. Имаше линк да се свържа с администратор, който водеше до невалиден имейл, писмото се връщаше от сървъра.Спокойно мога да живея и без този форум, но някак си е обидно едно такова отношение. Големи хора сме все пак.

  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да съм администратор ще се опитам да отговоря. Но за да отговоря, ще трябва да задам няколко въпроса:1) Бан-а за този ник ли се отнасяше, или за друг?2) Ако е за този, как пишете в момента?3) Премахването на вече поставен БАН е много много рядко явление

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам, че сте преместили темата ми, не бях обърнал внимание на този раздел, затова я пуснах в общи.Сега на въпросите:1. Бана се отнасяше за този ник. Друг никога не съм имал и не съм ползвал в този форум. И не само за този ник, но и когато излезнех от акаунта си, пак ми излизаше съобщение: "Не можете да четете нашите форуми поради наказание" Пробвах да изтрия кукитата, но след едно-две зареждания, същото съобщение пак се появяваше. Не можех дори да чета, камо ли да пиша или да изпращам съобщения до когото и да е. Опитах с линка за съобщение до администратор, но водеше до явно невалиден мейл адрес, сървъра веднага ми го връщаше като несъществуващ такъв.2. Днес съобщението за наказание изчезна, затова пиша. Но пак е трудно, защото на няколко пъти получавам съобщение: "[#2024] Личният ти ключ, използван за подсигуряване на твоята идентичност, е невалиден. Моля върни се назад, презареди формата и опитай отново".3. Това въпрос ли е? Аз нямам какво да кажа по този въпрос, освен че бях много изненадан, понеже ни виждам никаква причина за подобно отношение към мен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още нещо, което ми прави впечатление, на първия пост от темата долу вдясно имам репутация +1, на последното мнение, репутацията е 0, и освен това имам предупреждение сигурно от години, което никой не премахва. Всъщност исках да редактирам мнението, като добавя този текст, но ми излиза съобщение: "Не можеш да извършиш това действие".И постоянно се оказва, че не съм в акаунта си, а преди си стоях в него с месеци, без да излизам, при всяко зареждане на форума, си бях с ника влязъл, без никакви проблеми. Защо са тези неща сега? Лаптопа ми е същият, който ползвам от доста време, Нищо не съм променял, не съм преинсталирал. Всичко друго при мен си работи нормално, в други форуми проблеми нямам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да ми отговориш на следните въпроси : 1.От един и същи компютър ли се получават споменатите от теб ограничения и съобщения ? 2.Интернета който ползваш на Виваком ли е ?Това което мога да ти кажа със сигурност , че твоя ник - мишо не е баннван никога и не са му ограничавани правата за писане или посещения ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Така като гледам историята на IP-то което ползваш, най-вероятно, от БТК са ти пуснали някое IP което е със баннат статус. В историята на ника ти няма никакви банове, за това пак казвам че е най-вероятно от IP-то.Наказанието е махнато.Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

1. Да, от един и същи компютър.2. Да, Виваком е. Мобилен USB 3G модем. Предполагам получава динамични реални IP адреси, но не съм проверявал. Помислих си го това за IP адреса, но при положение, че с дни наред е такова положението, би трябвало да получавам и други адреси, не само тоя.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Добре, но съобщението "[#2024] Личният ти ключ, използван за подсигуряване на твоята идентичност, е невалиден. Моля върни се назад, презареди формата и опитай отново" пак ми се появява при всеки опит да напиша нещо.Колкото до политиката за банване по IP, разбирам, но при положение, че IP адреса е динамичен, ползван от широко разпространен интернет доставчик, едва ли е много добра политика, може и на друг колега да се случи същата случка. Лично мнение. Иначе благодаря, че сте махнали бана.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...