Avenger 1 #1 Публикувано 27 Май, 2012 Колеги, като е влажно времето ми свири някой от ремъците. При сухо време няма никакъв проблем. Какво влияние оказва влагата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 27 Май, 2012 Подсказва да го смениш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
parede 0 #3 Отговорено 27 Май, 2012 И аз имам същия проблем, но ремъка при мен е сменян преди 15 000км... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #4 Отговорено 27 Май, 2012 Подсказва да го смениш! Или просто е разхлабен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamax 0 #5 Отговорено 27 Май, 2012 Аз пък смених двата ангренажни ремъка на люда преди има нема 300 км и каточе ли от онези дни и на мен ми присвири леко на дъжда ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CDP 2 #6 Отговорено 28 Май, 2012 Аз пък смених двата ангренажни ремъка на люда преди има нема 300 км и каточе ли от онези дни и на мен ми присвири леко на дъжда ...не ти е присвирил ангренажния ,ако беше той последиците щяха да са фатални за двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #7 Отговорено 28 Май, 2012 И при мен се получава това нещо, когато е мокро и мина през няколко локви.Сигурно наистина трябва натягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #8 Отговорено 28 Май, 2012 Ето това е ангренажен ремък Този ремък завдижва разпределителните валове,както се вижда зъбците са напречно по ремъка,което прави невъзможно превъртането по колелата,ролките и т.н. Не,че не е възможно де ама като превърти и партито е гарантирано. Това е пистов ремък Този ремък върти водна помпа,хидравлика,динамо,компресор на климатика.Естествено има и изключение,например на моя сивик 2003 водната помпа е зацепена на ангренажа.Тук зъпците са по дължината на ремъка и преплъзването е много вероятно.Ако имате климатик и ако го пуснете ремъка ви ще свири още повече защото усилието ще е още по-голямо. Натягайте ремъка и карайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamax 0 #9 Отговорено 28 Май, 2012 Останалите ремъци - на хидравликата и климатика също е сменян скоро и в добро състояние, всичките ремъци са натегнати добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #10 Отговорено 28 Май, 2012 И при мене свири и то в продължение на дни,ако пръсна малко вода отгоре му, спира за половин минута и пак почва. Мисля си дали не е заминал лагера на обтяжната ролка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове