ilias 210 #1 Публикувано 23 Май, 2012 Честита тила РАЗГРАД! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 23 Май, 2012 Колега тази тема не отива на добре Честита титла на разград ама сега като кажа Тройчо да го д*ха и ще ме нападнат зурло притежателите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #3 Отговорено 23 Май, 2012 Е, Симетлийски ще ореве пак съдията и бфс, то е ясно. Наистина Лудогорец заслужаваха титлата най-много, въпреки мача в Перник... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 23 Май, 2012 Crazy foresters Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 23 Май, 2012 И с кое точно са го заслужили ? Сега да не се видяхте вече в шампионската лига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #6 Отговорено 23 Май, 2012 ами с играта си, с кво друго да са заслужили ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 23 Май, 2012 Е каква игра колега , хайде стига..Това , че ЦСКА водят маса точки и в края не мога да ги задържат не прави тия къде за първи път стават шампиони по-добър отбор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 23 Май, 2012 Ами ти явно си ги гледал само второто полувреме преди малко, и то след червения им картон. А ЦСКА-то водеха с 8 точки, защото им беше лесна програмата в началото. И също така водеха, защото Лудогорец загубиха 2-3 мача, в които реално трябваше да бият с 3 гола разлика... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #9 Отговорено 24 Май, 2012 Освен това Ц(*ка спечели няколко мача , които хич не трябваше да вземе точки ... ама Тройчо вижда , че съдиите ощетяват само чорбата а никога не ги подкрепят ... Историята помни не само , че Ц(*ка не може да си задържи преднинаната, а и че винаги други са им виновни! За справка води на Левски със 7-точки на зимната пауза и накрая Левски е шампион 2 кръга преди края на първенството ... Жорката е прав , че имаха лесни мачове и когато директните им съперници играха по между си и губеха точки те биеха слабите. Да ама накрая трябваше и те да играят със силните и не спечелиха много от там ... Като изключим едно полягане на ловешкия чорбар, който сега пък ще остане без работа и ще си го приберат в Панчерево за вярната му служба и заслуги към клуба ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #10 Отговорено 24 Май, 2012 Напълно заслужено си станаха шампиони . Скоро едва ли ще има толкова събрани амбицирани футболисти на едно място и то БГ в А група.Просто показаха на всички останали колко струват и какво представляват колкото и да им е болно на останалите отбори , за жалост това е реалноста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #11 Отговорено 24 Май, 2012 колко играят е въпрос на гледна точка,а относно амбицирането с такъв спонсор имат доста амбициивсе пак като един фен на локомотив пд мога искренно да им честитя титлатачестито пичове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 24 Май, 2012 Абе верно ли се вълнувате от БГ футбол???Аз си мислех,че вече няма хора които да гледат даже и националния а то.....ти да видиш.Все съм си милил,че всичко е една пародия и корупция в този спорт........ 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #13 Отговорено 24 Май, 2012 "Дързост и Красота" ряпа да яде...в нашия шампионат сценаристите са много по добри 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #14 Отговорено 24 Май, 2012 Гледах мача и много се зарадвах, като забелязах по трибуните много малки деца. Това е начинът, а софийските грандове изгониха дечурлигите от стадионите с т.нар. "фенщина" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #15 Отговорено 24 Май, 2012 Е, А стига бе. Лудогорец шампион- честито пичове.Шефа ми е цесекар- фанатик и ще го спукам от базик. Време беше да се разчупи бг футбола. п.п. Не гледам футбол. Казал съм, че ще прогледам футбол, когато бг отбор спечели Шампионса лига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #16 Отговорено 24 Май, 2012 Поздравления за милионерите, с едно уточнение пилците се броя на есен. Аз си мислех че ще има интересен сезон, а както винаги се оказа куц финал и кофти сценарии!П.П. Ивайло Петев към Стойчо Младенов: Какво е чувството да изгубиш титлата накрая?Стойчо Младенов към Ивайло Петев: А какво е чувството накрая да имаш само една титла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове