stanchevvv 67 #1 Публикувано 17 Май, 2012 (Редактирано) Колеги искам да ви споделя горчивия си опит вече. Карам Сивик 6 ген японка хеч. Колата ми е от 5 години и на всяка смяна на гуми се е оказвал по един скъсан маншон на карето! Значи всяка година се сменят по 2 пъти гуми и на всяка смяна виждам и по 1 скъсан маншон , вие смятайте колко често и по колко пъти съм сменял един и същ маншон. Нормално ли е това? Вчера бях паркирал колата с пълен ляв и случайно надникнах целия маншон е омаслен и ми стана лошо , пак ще трябва да го сменям. Редактирано 17 Май, 2012 от stanchevvv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #2 Отговорено 17 Май, 2012 СменИ магазина 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 17 Май, 2012 ...ми аз съм купил моите по 14лв. бройката и 3г. са си префект ...явно някакви калпави вземаш или нещо ги прерязва!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #4 Отговорено 17 Май, 2012 Ами аз ги сменям винаги в сервиз и не ги купувам лично, но ми казват 30 лв маншона и 30 лв труд..?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 17 Май, 2012 Сменяй и сервиза! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #6 Отговорено 18 Май, 2012 (Редактирано) Определено те цакат в сервиза ;)60 лева за един маншон си е обир от класа! Редактирано 18 Май, 2012 от jokera 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #7 Отговорено 18 Май, 2012 Ходи ги обеси тези направо. Разходи се по магазините и виж цените сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #8 Отговорено 19 Май, 2012 Аз смених маншона 20 лв е тои + 25 лв труд= 45 лв всичко и съм доволен сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #9 Отговорено 21 Май, 2012 Колеги обръщайте и внимание с какво ви хващат маншоните , аз имах проблем с това ''майстори '' ми слагаха свински опашки и след не много каране маншона се изхлузва ! Плащаме си да съсипват колите ни ...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #10 Отговорено 22 Май, 2012 Вземи си поръчай един оригинален маншон с нови скоби и ,я закарай да те го смени сериозен човек и тогава ела говори колко карат маншоните -правили сме опит с това и след 100 000 още е здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #11 Отговорено 23 Май, 2012 а каква е цената на ригинален маншон 60-80-100 лева ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #12 Отговорено 24 Май, 2012 С неоригинален маншон карам вече повече от 55к . струваше към 15-тина лева ! Кое ли ще ме накара да си закупя така наречения оригинален !!?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #13 Отговорено 25 Май, 2012 Неопреновите маншони струват около 15 лв. и всеки средно грамотен може да си ги смени и сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #14 Отговорено 26 Май, 2012 Купи си полиеританови, едни жълти нямат късане до де се не строши полуоската Тука в Пловдив ги продават и онлаин, ако те интересува ще изровя саита. В иатялнските форуми също е чест проблем и бая колеги наслагаха още одавна такив аи нямат забележки. Аз за на племеницата (Сивик 7 ) взех маншончета за шарнирите че бяха яко леш да видим колко ще изкарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #15 Отговорено 29 Май, 2012 Колега интересува ни сайта давай да го видим !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #16 Отговорено 29 Май, 2012 (Редактирано) Уххх сори, малко се забавих че тука се занимавам с на племеницата сивика. Ето саита: http://www.duraflex-bg.com/contacts.html Редактирано 29 Май, 2012 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове