buratino 0 #1 Публикувано 14 Май, 2012 Здравейте, Имам проблем с заден - ляв амортисьор на Honda cr-v (1996-2001), но видях, че цените са трицифрени и сега се чудя дали няма съвместими от други коли, които да излезнат по - евтино. Или някой, ако знае къде да ги напълнят. Моля помогнете! От София съм.Благодаря ви, предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #2 Отговорено 14 Май, 2012 Колега провери от Сивик 5 ген.Доколкото си спомням излизаха с един парт номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 14 Май, 2012 MONROE-119лв в Тех-КоKYB-202лв в Ауто-ПлюсИ това ако е скъпотия,здраве му кажи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #4 Отговорено 15 Май, 2012 MONROE-119лв в Тех-КоKYB-202лв в Ауто-ПлюсИ това ако е скъпотия,здраве му кажиВ ем-комплект монро задни са 110лв дори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 15 Май, 2012 Той колегата има оферта на ЛС и за 95 лв. ама изглежда е спрял да търси амортисьори .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 15 Май, 2012 Е, когато са две цифри е по-добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 16 Май, 2012 Може и от морга да си е намерил Баси верно ли нов амортисьор е едва стотина лева??? че тя на моита кирлива въшка (ланчата де) задните са 80 лева в Тех-ко Монро рефлекс. И после някои като каже "Ааааа японска кола.... Хонда..... Не Мноооо скъпи части" Термостата на моита кирлива ланча е 39 лева на хондата го взех на половина. И за доста други неща имам подобни наблюдения. Ама нека си купуват голфове, така ще има повече Хонди за нас, аз де се вика всеки месец бих си купувам по една, ама пусти пари нема Бих си купил още едно ЦРВ ама оранжево, два акорда един купе и един седан, няколко Сивика оня новия дето не го харесвате космическия маи 8ца един 6 так, и една 5 та ген, задължително едно Лого и един Джаз, HRV за жената и FRV за из страната За сега толкоз да не ставам алчен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emsi 6 #8 Отговорено 17 Май, 2012 това за оранжевото црв го чета с голямо задоволство и с чувство за гордост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #9 Отговорено 17 Май, 2012 Прав си , след бордото оранжевото ЦРВ ми е фаворит в града няма много, има едно за продан на прелеза на пещерско, имаше едно за продан в Куклен, и още едно. Твоето маи не съм го виждал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове