Jump to content
buratino

Амортисъори CR-V - пълнене или замяна

Recommended Posts

Здравейте, Имам проблем с заден - ляв амортисьор на Honda cr-v (1996-2001), но видях, че цените са трицифрени и сега се чудя дали няма съвместими от други коли, които да излезнат по - евтино. Или някой, ако знае къде да ги напълнят. Моля помогнете! От София съм.Благодаря ви, предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега провери от Сивик 5 ген.Доколкото си спомням излизаха с един парт номер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MONROE-119лв в Тех-КоKYB-202лв в Ауто-ПлюсИ това ако е скъпотия,здраве му кажи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MONROE-119лв в Тех-КоKYB-202лв в Ауто-ПлюсИ това ако е скъпотия,здраве му кажи

В ем-комплект монро задни са 110лв дори :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той колегата има оферта на ЛС и за 95 лв. ама изглежда е спрял да търси амортисьори .. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, когато са две цифри е по-добре... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и от морга да си е намерил :) Баси верно ли нов амортисьор е едва стотина лева??? че тя на моита кирлива въшка (ланчата де) задните са 80 лева в Тех-ко Монро рефлекс. И после някои като каже "Ааааа японска кола.... Хонда..... Не Мноооо скъпи части" :D Термостата на моита кирлива ланча е 39 лева на хондата го взех на половина. И за доста други неща имам подобни наблюдения. Ама нека си купуват голфове, така ще има повече Хонди за нас, аз де се вика всеки месец бих си купувам по една, ама пусти пари нема :) Бих си купил още едно ЦРВ ама оранжево, два акорда един купе и един седан, няколко Сивика оня новия дето не го харесвате космическия маи 8ца един 6 так, и една 5 та ген, задължително едно Лого и един Джаз, HRV за жената и FRV за из страната :) За сега толкоз да не ставам алчен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това за оранжевото црв го чета с голямо задоволство и с чувство за гордост

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си , след бордото оранжевото ЦРВ ми е фаворит :) в града няма много, има едно за продан на прелеза на пещерско, имаше едно за продан в Куклен, и още едно. Твоето маи не съм го виждал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...