ADH-Honda 773 #1 Публикувано 4 Май, 2012 Предстои ми смяна на накрайници (Сивик 5 хеч), затова питам каква марка да избера (кои са най-читави) ? 555 от евро 07, Sidem, Delphy ? Въобще има ли разлика в качеството или всички са еднакво "хубави" ?И още един въпрос - да сменя само тези които са за смяна или направо всичките накуп (в смисъл и двата вътрешни и двата външни) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 4 Май, 2012 555 от евро 07 не стават изпитано,за другите не знам,по принцип оригинални само и ти е мирна главата ,от поръчките в Америка които се правят тук в форума и аз скоро ще сменям та и аз се чудя как да разбера точно кои са заминали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 5 Май, 2012 Предстои ми смяна на накрайници (Сивик 5 хеч), затова питам каква марка да избера (кои са най-читави) ? 555 от евро 07, Sidem, Delphy ? Въобще има ли разлика в качеството или всички са еднакво "хубави" ?Всичките тези дето си изброил са еднакво "хубави" .. По добре дай още по 3-4 лв. отгоре и си вземи ТРВ Лукас .Ако намериш Лемфьордер още по добре .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 5 Май, 2012 LEMFORDER има ги в "АУТО ПЛЮС"....сменяй само тези които са разбити Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #5 Отговорено 5 Май, 2012 Добре, ще проверя в понеделник в ауто+ имат ли лемфьордер (или както там се пише) за Сивик, какви пари и т.н.А някой да каже мнение за Нипартс накрайници от АутоХит ? Че ми дадоха за такива оферта, която е много съблазнителна (като цена), но дали са читави...Иначе, днес проверих - разбити са ми двата външни и един (ляв) вътрешен накрайник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #6 Отговорено 5 Май, 2012 аз едно време копувах разни чести на нипарц за Маздата и бях доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 5 Май, 2012 А някой да каже мнение за Нипартс накрайници от АутоХит ? Че ми дадоха за такива оферта, която е много съблазнителна (като цена), но дали са читави...Нипартс е опаковъчна фирма и частите по окачването им са CTR и Twins . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #8 Отговорено 5 Май, 2012 T.е.? Ок ли са нипартсовите продукти или не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #9 Отговорено 6 Май, 2012 Може да се каже, че са ОК, но ако намериш Лемфьордер вземай него, въпреки високата цена, доволен ще останеш .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #10 Отговорено 18 Август, 2013 Повдигам тази стара тема, за да не отварям нова при положение, че въпроса ми точно за кормилнен накрайник на Сивик 5ген хеч.Някой може ли да ми каже оригиналния размер на вътрешен кормилен накрайник?В сайта на autopower има такива на няколко фирми, но са с различни размери (от 175мм до 190мм). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #11 Отговорено 18 Август, 2013 (Редактирано) 175мм , парт номера по Delphi TA1664.На 6-та е малко по-дълъг. Редактирано 18 Август, 2013 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #12 Отговорено 18 Август, 2013 Благодаря ти Mkilla.Имаш една бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #13 Отговорено 18 Август, 2013 ... та и аз се чудя как да разбера точно кои са заминали.Може да има и други начини, но за мен най-сигурният е на канал, без никакво повдигане на колата - хващаш с ръка всеки накрайник по отделно, а някой помощник чуква волана вляво-вдясно. Разбитият накрайник буквално ти хлопа в ръката, тръгналият все едно стърже леко, а здравият не се обажда изобщо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове