MAD DOG 445 #1 Публикувано 31 Март, 2012 Някой ако е пътувал скоро по това трасе и има прясна информация за състоянието на пътищата и откъде е най-безболезнено да се мине,ще се радвам да я сподели.Не искам да си нося комплект резервни джанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #2 Отговорено 31 Март, 2012 Аз обикновено ползвам прохода на Републиката (Пловдив - Търговище). Последно през януари ( ). Но, за разлика от Котленския по-леко се усеща, а и е по-широк. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #3 Отговорено 31 Март, 2012 Аз лично предпочитам да минавам през Бургас и по магистралата до Ст. Загора, знам, че е по заобиколно, но се убедих, че от там е най-добър пътя, особенно сега когато няма натоварен трафик Варна-Бургас и е доста спокойно. Както си решиш, поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #4 Отговорено 31 Март, 2012 Преди 4 дни пътувах Варна-Ст.Загора-Варна за един ден. Обикновено след Ахелой отбивам в дясно и излизам малко преди Айтос, после Сливен Нова и Стара Загора. Тоя път влязох в Бургас и после съжалих, километрите са малко повече, ама уж заради магистралата. Иначе пътя е хубав. След Сливен посока Нова Загора пътя беше нарязан ужасно, имаше и поставени конуси в дупките, може би в участък около 10 км. На връщане реших да мина през Котел да разгледам града, но още като влязох видях само мангали, един бял не видях и минах транзит. Котленският е много добър, една дупка няма, само в северната част завоите са малко повече. Излиза на Омуртаг, от там Търговище-Шумен-Варна. По дълъг ти е с около 20 километра отколкото през Ахелой. Иначе добър вариант ти е и Айтоският проход, излиза на Провадия, пътя е добър само след Айтос има бабуни и коловози от големите камиони. Иначе е живописен. За нищо на света не се лъжи да минаваш през Върбишкия, може и да не стигнеш до Варна, на места няма асфалт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #5 Отговорено 31 Март, 2012 Често го пътувам ! Айтоския проход е АД ! по добре от Карнобат хващай бургаскта магистрала и после през Слънчев Бряг , Обзор и Варна Преди това през Сливен - Петолъчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 31 Март, 2012 Ст.Загора-Бургас-Варна...........вервай ми 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 31 Март, 2012 Февруари месец пътувах Пловдив - Варна , ако не през прохода на републиката минавам през Карнобат - Айтос - Ахелой - Варна Да се качиш на магистралата от Карнобат до Бургас се обикаля много и самото минаване през Бургас е тегаво и изнервящо Единственото ми притеснение да мина през прохода до Варна е самата магистрала Шумен-Варна ... Минавай през Айтос , единственото което имаше на места е изяден асфалт и много питки дупки , които се прескачат лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #8 Отговорено 31 Март, 2012 През Бургас се минава лесно...на влизане в града от магистралата има кръгово на което си в ляво, имаш мисля, че бяха 2 светофара, второ кръгово, на което пак си в ляво и си на пътя за Слънчев бряг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wildcats 11 #9 Отговорено 31 Март, 2012 Стара Загора - Нова Загора - Карнобат, от там се качваш на магистралата за Бургас и малко преди с.Ветрен излизаш от магистралата, минаваш с.Ветрен и следиш табелите за Варна през с.Каблешково - след това излизаш на Ахелой и натаък е ясно. За мен това е маршрута! Около 300 км. в едната посока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 2 Април, 2012 Благодаря за съветите момци.От няколко години не съм пътувал в тая посока та затова питам.Преди доста време прецапвах редовно през Дюлинския проход,докато все още можеше да се кара там.Но като гледам сега никой не го споменава,явно не е сигурно че все още го има... .Значи най-вероятния си остава СЗ-Бургас-Варна.Въпреки натовареността.Благодаря пак на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #11 Отговорено 2 Април, 2012 Вчера се връщах от Карлово и минах по котленския и нямах ядове. Само лежащите полицаи в Котел и Тича са малко досадни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #12 Отговорено 2 Април, 2012 през Бургас е най- добре .. само на Слънчев Бряг внимавай с завойте и полицаите .. . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове