paRADOx 1011 #1 Публикувано 23 Март, 2012 (Редактирано) Ето и новата задача за всички любители на вече традиционното състезание по визуален тунинг: Тези които ще участват, нека свалят снимката от тук: LINK Както обикновено, изпращайте готовите тунинг творби на моя e-mail: radocar@abv.bg, като не забравяте да напишете и nick-a си във форума! Крайна дата за изпращане на готовите работи: 31.03.2012 Имате време за работа до края на месеца. Моят съвет е да наблягате на детайлите. Както се вижда, зрителите оценяват най-много именно акцентите върху малките детайли! Успех! Редактирано 23 Март, 2012 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 23 Март, 2012 Нямаше ли англичанка да се прави? Не за друго ми щеше да ми е интересно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 23 Март, 2012 Интереснооо... :D ще я оправим и нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #4 Отговорено 23 Март, 2012 Интересно ми е отражението на колата как ще се стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 23 Март, 2012 Супер е снимчока. Ще я метна тия дни. Наистина зорлям с отражението, но и за това си има цака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #6 Отговорено 23 Март, 2012 Нещо неме кефи тази Хонда, ще видя дали ще участвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #7 Отговорено 23 Март, 2012 Не мога да не споделя разочарованието си от поредното пренебрежително отношение към англичанките във форума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakacom 7 #8 Отговорено 23 Март, 2012 Някой има ли идея как ще се оправи отражението , защото направих колата но сянката пречи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #9 Отговорено 23 Март, 2012 @'tsurko' Няма лоши чувства. Следващата задача ще е англичанка, обещавам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #10 Отговорено 25 Март, 2012 До тук получена 1 разработка.Очаквам още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #11 Отговорено 1 Април, 2012 Това ще бъде интересно при положение ,че и аз се побърках какво може да се направи по тази кола . Успех и Поздрави!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #12 Отговорено 1 Април, 2012 Много бих се зарадвал ако някой път се потрудите и върху някой английски Акорд 5-та ген.Мисля че има доста хляб в тях по отношение на тунинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #13 Отговорено 1 Април, 2012 Кога ще се публикуват творбите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #14 Отговорено 1 Април, 2012 Ще удължим срока за подаване на творбите, защото някои хора закъсняват Вторник ще пусна анкетата. Който иска да се включи в надпреварата, все още има тази възможност. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakacom 7 #15 Отговорено 1 Април, 2012 Следващата надпревара ще е за сивик англичанка нали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове