dstanev 0 #1 Публикувано 17 Март, 2012 Здравейте , имам възможностда закупя Honda City, от ОАЕ , та питането ми е има ли нещо по специфично по модела от гледна точкан на части ( дали са съвместими с др модели ), ако някой се е сблъсвал да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #2 Отговорено 18 Март, 2012 не се срещат много в българия и на мен ми харесват но последните 2 години само една обява видях с 1,3 мотора 95 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 18 Март, 2012 Добре е да конкретизираш годината Сити като модел е актуален и ако визираш този след 2003-та - това е Хонда Джазз/Фит за европейския пазар , но седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ChochoD 0 #4 Отговорено 4 Август, 2014 (Редактирано) Аз съм с сити 1998-2003 модела. Налага ми се да сменям съединител ,почват мъки да открия аналог измежду тези на сивик- коя година и модел ще се окаже... Като цяло всичко по двигателя е сивик, но не може да се каже че е копие на някой, едно части са от една генерация, други от друга.... Редактирано 4 Август, 2014 от ChochoD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове