Avenger 1 #1 Публикувано 10 Март, 2012 Вчера купих от един колега ново колекторче и слизаме с един приятел в гаража да го слагаме, ама не. 7 от 9-те гайки на колектора към главата ги развихме. Едната от другите не иска по никакъв начин да помръдне, а на другата главата и се изяде и ключа изпусна. Преди това всички гайки бяха поляти обилно с вд-40 и един друг спрей, сега тия 2те ги намазах и с спирачна течност. Дайте няква идея какво да права, че се отчаях от живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 10 Март, 2012 Секача под ъгъл и бой с чука Друга оправия няма, можеш и да я отрежеш направо с секача после като свалиш колектора ще можеш да развиеш шпилката и да я смениш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #3 Отговорено 10 Март, 2012 Заварявате гайка и пак, то при заварката се нагрява болта и обикновено разхлабва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #4 Отговорено 10 Март, 2012 Само с нагряване, както каза колегата над мен Друг вариант няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avenger 1 #5 Отговорено 10 Март, 2012 Мерси за съветите! Сега само остава да ме пратите при някой в района на Люлин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #6 Отговорено 10 Март, 2012 Всички , които имат оксижен - отличават се в Люлин по надписа "ауспух и гърнета " - например обръщалото на тролеите - пресечната точка на "Добринова скала" със "Захари Стоянов" . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #7 Отговорено 4 Юни, 2012 Внимавай да не ти заварят гайката за шпилката...че тогава или ще трябва да я режеш или от напъни ще скъсаш шпилката Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #8 Отговорено 3 Юли, 2012 Заварявате гайка и пак, то при заварката се нагрява болта и обикновено разхлабва.Аз бих нагрял проблемното място и ако е тотално замазана гайката с един водопроводен ключ би трябвало да се отвърти.Ако ли не Пепи го написал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове