BaPHa 0 #1 Публикувано 4 Март, 2012 Добър вечер на всички нов съм в форума ви искам да попитам дали имате тук от форума човек който прави клубни тениски или шапки и ако има каква им е ценичката че из форума не можах да намеря темичка където има и има ли изобщо ако има разяснете малко моля .. Поздрави на всички )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 4 Март, 2012 Всяка година правим тениски за националната среща, за сега шапки не сме правили, когато започне кампанията за тениските за националната ще можеш да си поръчаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaPHa 0 #3 Отговорено 4 Март, 2012 A kaква им е цената дайте някакво инфо ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #4 Отговорено 4 Март, 2012 Мога да ти кажа каква беше цената миналата година, за съжаление не мога да гарантирам че тази ще е същата. За това изчакай малко и ще видят всички и цената и дизайна на тениските. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 4 Март, 2012 Колега ако не ти се чака до НС може да се обърнеш към Колегата ако той е правил тениските за миналата значи съм доволен, и мисля по нататък да му поръчам индивидуална поръчка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #6 Отговорено 4 Март, 2012 Колега ако не ти се чака до НС може да се обърнеш към Колегата ако той е правил тениските за миналата значи съм доволен, и мисля по нататък да му поръчам индивидуална поръчка. Колега, линка не е активен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 4 Март, 2012 И аз искам да се сдобия с една тениска, мисля че трябва да има постоянно в продажба фенски артикули... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #8 Отговорено 4 Март, 2012 Темата някъде изчезна, дали е изтрита или преместена представа нямам, но беше актина вчера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #9 Отговорено 4 Март, 2012 (Редактирано) Явно колегата не си е плати за темата и затова е скрита или изтрита. Все пак той е търговец. П.С. В по горния си пост леко се явява като реклама, ако е така нека да ме коригира някой, че не мога вече. Поздрави Редактирано 4 Март, 2012 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #10 Отговорено 5 Март, 2012 И аз искам да се сдобия с една тениска, мисля че трябва да има постоянно в продажба фенски артикули...И аз съм на това мнение.То имаше по едно време ама и аз не мога да намеря темата от известно време насам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #11 Отговорено 5 Март, 2012 На мен попринцип не ми е проблем да направя, стига някой да ми даде дизайна на тениската. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #12 Отговорено 5 Март, 2012 Здравейте , надяваме се скоро време да имаме потенциала да предоставим клубни артикули , като там непременно ще има и тениски 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове