Neyqzvimiq 49 #1 Публикувано 4 Март, 2012 Колеги здравейте, захванах се да полирам бордовете на джантите ми,но ударих на камък . По джантите има някакво фолио,което опитах по всевъзможни начини да махна и бяха безуспешни всичките. Моля,ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да помогне. Благодаря Ви.http://www.prikachi....53/4481353V.jpg ЕТО за какво става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 4 Март, 2012 Не съм съвсем сигурен , но "фолиото" , което визираш най-вероятно е старият защитен слой от двукомпонентен лак. Маха се с нагряване / пистолет за горещ въздух /, след това на пясъкоструйка , полира се и отново се лакира . Едва ли ще се получи само със частично ново лакиране на наранените места .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #3 Отговорено 4 Март, 2012 (Редактирано) Никаква пясъкоструйкам, повърхноста става много грапава и ще се изнервиш много докато я изравниш, използвай химия за сваляне на боя и лака ще се надигне, от там нататък процедурата сигурно я знаеш. Редактирано 4 Март, 2012 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #4 Отговорено 4 Март, 2012 (Редактирано) Paint Remover на Боди.Маха се много бързо с него.След това голямото търкане УспехИ това не е фолио,а е лак Редактирано 4 Март, 2012 от Ивайло Йовчев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #5 Отговорено 4 Март, 2012 Колега и аз съм със същите джанти пиши и снимаи като завършиш процедурата,защо и аз искам да освежа моите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 4 Март, 2012 Използвай Боди 700. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #7 Отговорено 4 Март, 2012 Да не би това да е никел и отдолу меден слой? Не се вижда хубаво на снимките, но на мен така ми изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #8 Отговорено 9 Март, 2012 Колеги благодаря Ви на всички , тъкмо започнах да търкам джантите и ми се обадиха да ги купят и ъви заминаха си. Но вече ще знам какво трябва да направа на следващите .. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове