Кристиян 0 #1 Публикувано 1 Март, 2012 Карам сивик 6ген. преди фейса и ще сменям предната броня, че се ударих и от сервиза в който я прават ме карат да търся няква греда (лайсна) между двата фара на която се закачала бронята, а аз съм я нямал преди това, защото бронята ми беше няква тунингована. Та днес съм разглобявал 2 такива сивика за да си намеря и те нямаха такова нещо, може ли някой да ми каже трябва ли да имам и съществува ли такава греда (лайсна) да знам да продължавам ли да търся или да сменям майстора... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 1 Март, 2012 ВТи или след фейслифта е по голяма вероятността да имат такава греда, но по принцип за европейския пазар тая греда си е кът, просто сериино не се вгражда. Иначе ето така изглежда: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #3 Отговорено 2 Март, 2012 ...Иначе ето така изглежда:...Добре изглежда, особено на фона на тия радиаторчета (какво ли има зад тях?!), и надписа Spoon отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #4 Отговорено 2 Март, 2012 Аз карам EJ9 т.е. 6ген след феислифт ,при мен има такава греда отпред ,освен това по гредата са наредени стиропорени парчета по формата на бронята,Чувал сам че по старите(преди феислифта) нямат такава ,но само съм чувал.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 2 Март, 2012 Тая греда не ти трябва за да си сложиш обикновената броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове