ivopol82 0 #1 Публикувано 25 Февруари, 2012 Здравейте колеги насочил съм се отново към Хонда Сивик, но съм се спрял на по-новите като тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11330078326792834&f1=details Моля за Вашето мнение относно сполучливостта на това поколение Сивик, както и каквато и да е информация относно тях, благодаря Ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 25 Февруари, 2012 Седма генерация, европейски ван, окачването не е същото като на Хонда... и не ми харесва.Лично мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA_2011 8 #3 Отговорено 26 Февруари, 2012 А пък дизела е с абсурдния мотор на Исузу същия като на Опел Астра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 26 Февруари, 2012 Седма генерация, европейски ван, окачването не е същото като на Хонда... и не ми харесва.Лично мнение! то пък щото на 8ген европейски Сивик е като на Хонда нали Сега по темата, колата изглежда добре, но мисля, че се сещаш че километрите на таблото не са реални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #5 Отговорено 26 Февруари, 2012 Колега, този Сивик е дизел, но има доста неща, които ще са ти от полза, погледни темичката! Поздрави и да се похвалиш! ;)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h3ll1 1 #6 Отговорено 26 Февруари, 2012 Дизел ли? Къде видя дизел. Двигателя е 1.6 втек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #7 Отговорено 26 Февруари, 2012 Оооо не, бензинов е със сигурност 100%. Километрите също мисля, че не са истински. Окачването е здраво. Обаче тези гуми (пластмаси черните) отстрани на вратите, трябва да има оригинално и на задната броня. Ако си решил твърдо да е тази, огледай добре за удар отзад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 26 Февруари, 2012 Здраво е окачването, но няма място за сравнение с предишните генерации. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #9 Отговорено 27 Февруари, 2012 А пък дизела е с абсурдния мотор на Исузу същия като на Опел Астра.Защо да е абсурден колега?Онзи ден пътувах до София и ми даваше разход 4.1-4.2л/100км, дори в един период ми беше изписало 3.7 с 80км/ч на 5-та.Много прилично върви при това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yky 12 #10 Отговорено 27 Февруари, 2012 Колега, колата е произведена в Англия. Карам такава от 9 месеца и като цяло съм доволен.Най-ниския разход на бензин ми беше на магистрала 5.8 л./100км. при не повече от 120км/h. При покупката обърни внимание на рейката.Части и консумативи се намират във всеки магазин, а има и доста такива коли в моргите.Като цени не са страшни(изключвам официалното представителство).По-големия проблем са качествени майстори,търси препоръчани сервизи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове