Jump to content
GS=

Евтин гумаджия

Recommended Posts

Някой би ли ми препоръчал евтин гумаджия, който няма да ми одере кожата за ремонт на гума/гуми - лепене и баланс. Става въпрос за района на ст. град или близките квартали. Благодаря предварително ;)

Редактирано от GS=

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като огънах джантата ходих при ония, които са на пътя за младост. Пада се първата или втората отбивка в дясно. Тоест тръгваш да излизаш от студентски към дървеница, там след светофара хващаш пътя за младост и гледаш надясно ще ги видиш. Иначе за цена ... на мен човека ми работи 40 мин по джантата да я оправи и ми взе 25 лева ако не се бъркам, заедно с някакъв баланс.

Редактирано от Tino
Не цитирай предходно мнение !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен шега с гумите/джантите не бива.Живота не струва 30 лева.Върви някаде където да си сигурен че ще ти е наред всичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В студентски град има гумаджия над Зимния Дворец, срещу блок 61 се пада.Точно срещу магазина за хранителни добавки. Неведнъж съм го ползвал и съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за препоръките :rolleyes: като ми се наложи ще знам къде да отида.. Сегашния проблем го реших в Казанлък.. В София 1 път ми се е налагало като ми взеха 11 лева за монтаж на 1 гума и баланс ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да ти препоръчам гумаджиите в Мусагеница, работят поне от 15 години там, цените им са добри и аз и хората които знам че ходят при тях винаги са доволни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се слиза от "Цариградско шосе" към жк."Дружба" преди светофара от дясната страна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В крън са доста добри и евтино работят варви там.

Редактирано от mitaks

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам по-горе, че са споменали в студентски град  гумаджия над Зимния Дворец, срещу блок 61  - тези мизерници едва не ни убиха с детето ми, така "хубаво" ми смениха гумите, че оттогава всеки ден благодаря, че съм жив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...