honest 2 #1 Публикувано 14 Февруари, 2012 Здравейте колеги! Като е дъждовно времето и има локви по пътищата, мина през някоя и ремъка запова да просвирва. Просвирва даже и на не много дълбоки локви, демек има ли малко вода по пътя и се чува просвирване (в същото време докато свири, спира да се зарежда акумулатора - имам уред в купето, който ми показва волтажа). В студено време нямам проблеми с ремъка, а и не е хлабав. Според вас нормално ли е при ХРВ това или проблема е в моята кола? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 15 Февруари, 2012 Ако не си сменял ремъка го смени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #3 Отговорено 15 Февруари, 2012 Колега, имам колата от около 5 месеца, не съм го сменял ремъка откак съм я взел, според теб след смяна ще се оправи? Благодаря за отговора. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 15 Февруари, 2012 Ако е опечен и е станал като на стара баба петите и да се опъва пак ще преплъзва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5 Отговорено 15 Февруари, 2012 Между другото, един такъв ремък (видимо здрав, а не като на стара баба петите), на една друга кола, така се беше разтегнал, че обтегачът му опираше в ремъчната шайба на коляновия вал. Свиреше само на загрял двг. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #6 Отговорено 19 Февруари, 2012 Колега отивай да си обслужваш мотора. И изобщо сменял ли си нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsuchiya 4 #7 Отговорено 20 Февруари, 2012 На мен пък започна да свири,след смяна с нов Гейтс.Верно от тая зима нямам кора под двигателя,но все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #8 Отговорено 20 Февруари, 2012 Сложете си кората - тя пази от пръски вода, прах, котки, обезшумява ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #9 Отговорено 21 Февруари, 2012 Колега отивай да си обслужваш мотора. И изобщо сменял ли си нещо?Колега и аз искам да сменя някои работи, но в момента имам финансови проблеми.....При първа възможност смятам да сменям ангренажен ремък, ролки и пистовия ремък. По-нататък и двигателя сигурно ще се отваря, че гори масло, но всичко с времето си, че за кое по-напред да давам пари..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #10 Отговорено 22 Февруари, 2012 Сигурен ли си че не ти липсва кората под шаибата на мотора, щото не би трябвало да ти пръска вода от локвите. Така че може не ремъка да е виновен а някои да ти е гепил кората някога си някъде си Я погледни през гумата виждаш ли шаибата, ако да начи кората я няма, или поне за мен е нормално там кора да има едва ли оригинално е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsuchiya 4 #11 Отговорено 22 Февруари, 2012 Сигурен ли си че не ти липсва кората под шаибата на мотора, щото не би трябвало да ти пръска вода от локвите. Така че може не ремъка да е виновен а някои да ти е гепил кората някога си някъде си Я погледни през гумата виждаш ли шаибата, ако да начи кората я няма, или поне за мен е нормално там кора да има едва ли оригинално е така. Колега виждам си я шайбата.А кората и половината ляв подкалник ги няма от миналия февруари след много близка среща с висок бордюр,след завуртане.Разкъсах я зраво,добре че само с това се отървах,помислих си че си съм помлял окачването яко,картер.Но късмет,Хонда са зрави коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #12 Отговорено 22 Февруари, 2012 Аз имам кора, ама просвирва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #13 Отговорено 23 Февруари, 2012 Ем значи като смениш ремъка ще спре, до тогава караи и си свиркаи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juli_juli 2 #14 Отговорено 24 Февруари, 2012 Има едни спрейчета за ремъци,можеш да му пръснеш ако намериш.Той е на силиконова основа но струва колкото половината ремък.Така че купи съм ремък и късмет 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове