Shorty 157 #1 Публикувано 5 Февруари, 2012 Здравейте колеги, от известно време с моята приятелка си търсим такова малко кученце.Ако някой от вас има такова куче или разполага с информация, къде в Пловдив или региона можем да намерим такава душичка, моля за съдействие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #2 Отговорено 5 Февруари, 2012 В нета изобилства от обяви, цъкаш и намираш.Ама това животно ще ви подлуди.Скача, беснее и играе 25 от възможни 24 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 5 Февруари, 2012 Тук Тук и Тук успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 5 Февруари, 2012 Много ви благодаря колеги, но по цял ден следим обявите и не сме намерили до сега подходящото, не искам куче от някой развъдник или зоомагазин, по скоро искам да се свържа с някой който има такова куче и чака малки или скоро мисли да запложда своето и да си взема лично от него.От обявите до сега забелязах, че най-скъпо се продават в Пловдив, а и са много малко обявите от моя регион, пък не ми се бие път да другия край на България за куче с неясен произход.Та да уточня търся колега с такова куче или да ми препоръчате ваши познати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #5 Отговорено 10 Февруари, 2012 Здравей, колега!Ето ти малко обяви, ако не си ги проверил, на търсената от теб порода куче. http://prodavalnik.com/listing/index.php?&keyword=%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BA+%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%B5%D0%BB&category=®ion=&user= Успех с намирането на подходящият красавец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #6 Отговорено 10 Февруари, 2012 Благодаря ти колега, но тези обяви всеки ден ги гледаме ето ако на някой му е интересно какво ми се случи тези дни, може да прочете http://forum.dog.bg/topic/5750-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%B5%D0%BB-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%80/page__st__4280 поста ми е от Г-н Белев! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #7 Отговорено 10 Февруари, 2012 Браво, колега! Дано има повече хора като теб! И съдейки по последният пост в темата, май се уреди с кученце. Ако не си го видял прегледай 216-та страница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #8 Отговорено 11 Февруари, 2012 Мисля, че намерихме нашето кученце, само че е още много малък, едва на 18 дена,надявам се след около две седмици да е вече при нас и обещавам да постна снимки.Благодаря на всички отзовали се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draznitel 37 #9 Отговорено 13 Февруари, 2012 Пожелавам ти да имате много весели моменти заедно, много луди са тези териери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #10 Отговорено 26 Февруари, 2012 Ето го малкия разбойник Rush от днес най-после е у дома. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #11 Отговорено 26 Февруари, 2012 Честито за хубавеца! А забравих: честито и на ламината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #12 Отговорено 26 Февруари, 2012 Да сега зора е да го научим да си пишка на памперса, ама ще свикне предполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #13 Отговорено 27 Февруари, 2012 После зорът ще е да го отучите да ходи на памперса Иначе честито, много да ви радва : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #14 Отговорено 1 Март, 2012 Много е сладко, да ви е честито!Онзи ден на седмична имаше една такава бандитка, играеше си с една пръчка...нямат умора тия зверчета, дупе да ви е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #15 Отговорено 2 Март, 2012 Ето го в действие, а само на 34 дена тук 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #16 Отговорено 2 Март, 2012 Супер да ви е Живо и Здраво и мноого мнооого да ви радва! ПС И на мен ми е голяма мечта, но съм в апартамент а те там не виреят или трябва да е минимум по 4 часа на вън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #17 Отговорено 9 Март, 2012 http://vbox7.com/play:b6dc0e7e48 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове