Jump to content
fast_ghost

Honda civic 1.3 5 gen. Странно тропане

Recommended Posts

Здравейте колеги. Новак съм с тия хонди, но ми се е случвало и на предишната кола. Когато завивам наляво или надясно (пълен завой) трака нещо? Дали е външно каре? И ако е то, можете ли да ми кажете какви биха били последствията ако се откъсне или де да знам там. Ще мога ли да се прибера? Искам да го сменя в най-скоро време. Но съм пред дилема дали да купувам нови или да намеря втора ръка. Четох някъде, че новите били пълни ментета. (тези в БГ)От какви други сивици стават? при моторите d15 d16 еднакви ли са? Благодаря предварително на отзовалите се. Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре ново,може повечко пари да дадеш,но ако си вземеш втора ръка не се знае и на него кога ще му свърши курса и пак пари за смяна!Евтиното почти винаги излиза по-скъпо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трака в резултат на износване карето. Това се дължи или на скъсан маншон - напълнило се е с боклуци, ръжда и т.н. или просто му е дошло времето. Полуоската посредством карето предава движението на колелото - така, че "скъса" ли се връзката - оставаш на пътя :rolleyes: Но не е болка за умирачка това, че трака при пълен ляв/десен. Моята я карам така от година и половина - още не съм ги ремонтирал. За цени незнам - със сигурност новите са доста скъпи. Старите пък няма да знаеш на какво дереже са.. На въпроса от двигатели стават като за твоята - някой по компетентен колега трябва да отговори. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах този проблем при пълен ляв. Получаваше се едно хъркотене. Точно външно каре се оказа. Цената която ми обявиха за ново е 95 български лева. Наистиа не е голяма болка за умиране - също карах повече от година така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прелюда го карах преди години около40 хиляди с разбити карета,става но трябва да внимаваш с подаването на газ в завоите ,но ако смяташ да караш така погледни маншоните ако са се скъсали ги смени и сложи грес че иначе положението ще се влоши и ще почне да хлопа много скоро и на прави участъци,и тогава задължително ще трябва да ги смениш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каре. Онтосно магазинер пиши"m&s auto" в гоогле и си готов. Там ти гатантирам, че Мони няма да те изменти ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...