Jump to content
backstage

Къде се намира горивният филтър на Accord 1.8iLs ?

Recommended Posts

Колеги, къде се намира горивният филтър на Accord 1.8iLs ? Хондата е 2000г. ето от този модел: http://www.carandclassic.co.uk/uploads/cars/honda/1876331.jpgНе можа запали баща ми два дни подред в големия студ. Запали след много дълго дърпане и двата дни. Първия ден сипахме добавка да изчисти, ако има вода в бензина. Втория ден сменихме горивния филтър при едни маслари. Но бяха малко неориентирани и го търсиха 10 минути. Накрая го намериха отдолу някъде в задната част на колата. Почти съм убеден, че горивния филтър е в коша на двигателя, а и доколкото знам някои коли имат по два - един непосредствено след резервоара и един преди горивната система. И на моята кола и на майка ми - филтърът си е в коша близо до двигателя. Та, къде се намира на Акорда и един ли е или два ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 1.8 ИЛС само че от 96г се намира в коша на двигателя точно пред жабката,вероятно и твоят е там. 

Редактирано от росенKN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До резервоара се намира филтъра.Само един е.Скрит е с една ламаринка,закрепена за купето с 2 болтчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не вдигнеш колата на крик или подемник няма ка да го видиш.Пред задна лява гума ще видиш както каза Омбре една ламаринка мисля с два болта.Разхлабваш и сваляш.За подмяната на филтъра не ти трябват ключове.Ползвай качествени филтри,не от Евро07 по 14лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...