Prelude98 68 #1 Публикувано 31 Януари, 2012 Здравейте, колеги! Съвсем случайно попаднах на това: My linkТа въпроса ми е какво мислите, възможно ли е това, което обещават: по-добър комфорт на возене, по-голяма стабилност и по-дълъг живот на амортисьорите. Цената е приемлива за обещанията, които дават, но незнам доколко може да им се вярва и дали не е поредния кьор фишек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #2 Отговорено 31 Януари, 2012 Според мене тези буфери са за по малък ход на амортесьора и ако са меки прожиите стават малко по твърди, аз така си мисля а до колко е така нз, едно време бащами копуваше такива подобни за ладата, като е товари да не кляка много на долу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 31 Януари, 2012 Това като го гледам върши същата работа като тампоните от "Ем комплект 33 ", които Don Enco до колкото знам сложи на акорда. Онези са по 2 или 4 кинта броя и се слагат по 2 на пружина на 180 градуса . Ставала по- добра возията и стягали окачването. Така и забравям да мина през магазина им и да попитам кое и как... Онези приличат на тампон за ауспух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #4 Отговорено 1 Февруари, 2012 От както снижих окачването на Прелюда и сложих 17-ки с ЕТ40 /малко повече изнесени навън от допустимото/ при влизане в неравности с по-висока скорост задните ми гуми опират леко в калниците. Не е болка за умиране и се случва рядко, но ме дразни. Това което искам е евентуално да спре това опиране. Може би ще говоря с тези от магазина, но отсега знам какво ще ми кажат и затова събирам и други мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 1 Февруари, 2012 Такава глупост няма да ти трябва. Смени си шок-тампоните и няма да ти опира в калниците. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове