Jump to content
Накура Микаца

И от Острова четат нашия форум

Recommended Posts

Запознах се с приятеля на моята съквартирантка и той кара Прелюд 5 генерация тъкмо е сложил Х22. Важното е, че си говорихме и каза, че постоянно той и неговите приятели влизат във форума и ползват гугъл транслейт да си превеждат и много се кефят на форума. Специално похвали белия прелюд на колегата от форума (мисля, че ника му беше rockdrive). Каза, че е уникален и даже ми показа снимки на телефона си. Пуснах му клипчета от националната и много се изкефи. Темата няма кой знае какъв смисъл просто на 3000км от родината (става въпрос за Англия) се запознавам с някъв човек и мега съвпадението дано ме разберете.. Даже утре ще ходим да бръмчим, да му покажа акорда :):cool:

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво че го четат през Гугъл преводач че така се поприкрива масовата неграмотност на потребителите. :) .Не се заяждам с никой,просто това е тъжната истина,преполагам сте го забелязали.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дога,кефиш ме!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не са ботове, тия дето ни четат ?А хора да ползват преводача на гугъл и да успеят да разберат решението на проблема си е много рядко срещано :(Иначе, че форума е добър и активен няма спор :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не са ботове, тия дето ни четат ?...

Не, сигурно са англичани, колкото аз и колегата автор на темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извън бота на чичо Гошо за да ни намират другите ботове сме ги ограничили силно. Така че не са ботове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...