ivankirichev 2 #1 Публикувано 30 Януари, 2012 Кое според вас е по добрия избор за изпускателен колектор http://www.ebay.com/itm/Skunk2-Mega-Power-Stainless-Steel-Exhaust-Header-Acura-Honda-K-Series-Engines-/260913751691?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AAcura|Model%3ATSX&vxp=mtr&hash=item3cbfabe68b или http://www.ebay.com/itm/WEAPON-R-SS-RACE-HEADER-EXHAUST-04-05-ACURA-TSX-NEW-/290540096342?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AAcura|Model%3ATSX&vxp=mtr&hash=item43a58a0b56 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 30 Януари, 2012 До колкото чета, 4-1-то го дават много по ефективен във високите обороти, а ти едва ли искаш сила на ниските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivankirichev 2 #3 Отговорено 30 Януари, 2012 Той пак си е 4-2-1 но не си личи явно от снимката но така пише в описанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 30 Януари, 2012 мда сега като се загледах и наистина е 4-2-1... ами тогава търси 4-1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #5 Отговорено 30 Януари, 2012 Skunk2 разбира се. Weapon R бълват само шаренийки и боклуци, никъде по западните форуми не съм видял някой да ги похвали за каквото и да било. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #6 Отговорено 30 Януари, 2012 По цената си личи....С пръцкане боя не става!А и Skunk2 си имат имиджа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #7 Отговорено 30 Януари, 2012 На мен ли ми се струва или тези колектори са за обърнат двигател. Плюс това разликата може да да е абсолютно незначителна за цената, която се доплаща. Аз бих заложил на евтиния вариант. С изпускателните колектори трябва да се пробва и мери на стенд когато не са проектирани специално за определен сетъп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mirchev 29 #8 Отговорено 31 Януари, 2012 Skunk2 - и двата са 4-2-1, но скънка е с по-дълги първични тръби и е компромис между 4-2-1 и 4-1, ще даде по-добри резултати в по-широк диапазон. Колектора е обърнат понеже е за к20. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #9 Отговорено 31 Януари, 2012 Skunk2..... гледай дължината на тръбите ,и по скоро това че дължината да е еднаква и на 4-те тръби ,накратко казано еднаква дъжина на рънарите максимална мощност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #10 Отговорено 31 Януари, 2012 Skunk2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #11 Отговорено 31 Януари, 2012 (Редактирано) Skunk2..... гледай дължината на тръбите ,и по скоро това че дължината да е еднаква и на 4-те тръби ,накратко казано еднаква дъжина на рънарите максимална мощностИзобщо дължината не е критерий, защото газовете трябва да постъпват последователно. От там-нататък както излезе. Редактирано 31 Януари, 2012 от Ryuugan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #12 Отговорено 31 Януари, 2012 Още веднъж за СКЪНК2И още нещо за рънърите:равни рънъри-еднакво налягане ,по дълги рънъри-мощност във високи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boby70 55 #13 Отговорено 31 Януари, 2012 Skunk2 е копие на Toda и е три У. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Philip Nenkov 47 #14 Отговорено 31 Януари, 2012 Скънк2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #15 Отговорено 31 Януари, 2012 За тази цифра аз си мисля, че би могло да се изработи доста по добър колектор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boby70 55 #16 Отговорено 31 Януари, 2012 Връщам си думите,по скоро Weapon-R е твоят колектор особенно ако става дума за accord.Сравни с тези пробвано е поне на К20 ефекта еидеален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #17 Отговорено 1 Февруари, 2012 Ест че от двата скънка но ако си решил да даваш пари за хедър то сериозно премисли DTR/SSR или hytech два от най-ефективните колектора за К серия билото к24 к20 или франк Поздрави ПС: Колега Виктор би ли бил малко по конкретен колко по-добър колектор ? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiviC PoweR 46 #18 Отговорено 1 Февруари, 2012 Според мен Skunk2 колектора не е направен правилно.Не трябва ли 1-ви и 4-ти цилиндър да са в едната двойка ,а 2-ри и 3-ти в другата?Както е направен сега преминаването на газовете ще е първо през едната двойка ,а после през другата.Не трябва ли да се редуват? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #19 Отговорено 1 Февруари, 2012 EGocentric не ме разбирай погрешно колекторите са добри, но с доставката и тази си цена, просто мисля че може да се изработи нещо също толкова качествено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #20 Отговорено 1 Февруари, 2012 Тези хедърси са плод на доста тестове и изчисления от тунинг фирмите,за това и цените са такива.Цените са дебели,но и качеството е гарантирано.За изработка на такъв колектор, оразмерен и читав,който да има ефект ей така в гаража е меко казано несериозно 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #21 Отговорено 1 Февруари, 2012 Да не говорим , че и за два пъти цената на гореспоменатите - няма да постигнете половин път ефекта , който те постигат ! R&D ...... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogydm 11 #22 Отговорено 7 Февруари, 2012 Skunk2-ката без да се замисляш. Може и някое DC също... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове