jimi 287 #41 Отговорено 13 Февруари, 2012 Аз направих следното , като замръзна всичко - Взех спирт за горене 90-95градуса сложих го в една пръскалка от препарат и напръсках гумите на вратите и на стъклата и след 2-3 мин. всичко се размрази, но както каза един колега по горе с глицерин става Нищо не се разяжда от спирта освен ако не палнете една цигара и се опрете в гумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #42 Отговорено 15 Февруари, 2012 И преди съм споделяла :Преди студовете използвам стари " кристали за коса" - съдържа течни силикони, ленено масло и др.Досега за тази кола - 3 зими в София не съм имала проблем.Попитайте жени или приятелки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #43 Отговорено 21 Февруари, 2012 Аз нямам проблеми с уплътненията дори и в Украйна при -35 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #44 Отговорено 21 Февруари, 2012 Майтапчия. Никой няма проблем със замръзнали врати при такива температури. Нали за да замръзне нещо, първо трябва да се е разтопило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #45 Отговорено 21 Февруари, 2012 (Редактирано) Глицерин по уплатненията/на месец по веднъж/ и смаска/течна грес, вд40.../ в ключалки, панти и т.н.С това си решавам проблемите.Ако съм забравил и замръзне изобщо не напъвам. Влизам си през багажника и после като запаля колата и подуха 3-4 мин толко си се отваря Редактирано 21 Февруари, 2012 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове