FALKON 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2012 (Редактирано) Да споделя, днес си сипах едни 30 лв. бенз и отивам на работа,паркирам малко на една страна и отивам на работа,вечерта тръгвам да паля и ,дедовия,бутнаха ме на равно и колата запали,та вапроса ми е от какво се получава това при условие че бензин има ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ Редактирано 26 Януари, 2012 от ShEfA МолÑ�, не използвайте главни букви в заглавието на темите Ñ�и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 26 Януари, 2012 (Редактирано) Според мен нямаш достатъчно бензин и сипи за 50лв поне и тогава виж и пиши.Колко е резервата на сивика незнам и ако си изхарчил и нея и тези 30 лева са 11-12 литра и като си отишъл и до работа и под наклон и..Поне така си мисля. Редактирано 26 Януари, 2012 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #3 Отговорено 26 Януари, 2012 За 30 лева трябва да имаш бензин да запали под наклон. Ако е за 10 лв и си бил съвсем на празен резервоар може и да ти направи тоя номер.На мен ми го е правила няколко пъти, но винаги съм имал по максимум 4 литра в резервоара.За 30 лева на тея цени (2,52лв) си е към 12 литра.Един случай мога да ти дам като пример:Веднъж предницата на колата беше под наклон и не искаше да запали.По скоро припалва, но гасне при подаване.Имаше хора (бях за риба ) дойдоха колегите бутнаха да я обърнем, така че задницата да е по ниско от предницата и запали от раз.Подпалих "маратонките" и беж да ме няма, че бях в едни урви на яз. Ал.Стамболийски ,а там и да исках нямаше кой да ме изтегли да изляза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 26 Януари, 2012 Да има да има , колко да има за 30 лева ако е бил на резерва ? Резервоара не е малък и под наклон , особено по голям е напълно нормално да не запали.Да сипе повечко и тогава да пише поне според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #5 Отговорено 26 Януари, 2012 Да не забравяме и, че резервоарът е много плосък и много хоризонтален. Та нищо чудно бензинът да се е скрил в някой ъгъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 26 Януари, 2012 братле не се притесняваи двигателят няма нивелир нали е запалила и няма никъв проблем свиркаи си и си караи ако е имало проблем не под наклон не на равно ми и по таван да я обърнеш нямаше да запали 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #7 Отговорено 26 Януари, 2012 Аз съм сигурен ,че колата е била с недостатъчно бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #8 Отговорено 28 Януари, 2012 (Редактирано) Да, последните дни спирах по на равно и още карам със същия бензин,странното е че преди да сипя колата си палеше и вървеше, не е дала признаци на липса на бензин,благодаря за одговорите, Редактирано 28 Януари, 2012 от FALKON Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #9 Отговорено 29 Януари, 2012 Еми да , ти си караш още със същият бензин само че някой път може и да не запалиш въобще като изгориш помпата или я задръстиш с боклуци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове