Jump to content
FALKON

Нe иска да пали като е под наклон

Recommended Posts

Да споделя, днес си сипах едни 30 лв. бенз и отивам на работа,паркирам малко на една страна и отивам на работа,вечерта тръгвам да паля и ,дедовия,бутнаха ме на равно и колата запали,та вапроса ми е от какво се получава това при условие че бензин има:( ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ:)

Редактирано от ShEfA
Мол�, не използвайте главни букви в заглавието на темите �и.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен нямаш достатъчно бензин и сипи за 50лв поне и тогава виж и пиши.Колко е резервата на сивика незнам и ако си изхарчил и нея и тези 30 лева са 11-12 литра и като си отишъл и до работа и под наклон и..Поне така си мисля.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 30 лева трябва да имаш бензин да запали под наклон. Ако е за 10 лв и си бил съвсем на празен резервоар може и да ти направи тоя номер.На мен ми го е правила няколко пъти, но винаги съм имал по максимум 4 литра в резервоара.За 30 лева на тея цени (2,52лв) си е към 12 литра.Един случай мога да ти дам като пример:Веднъж предницата на колата беше под наклон и не искаше да запали.По скоро припалва, но гасне при подаване.Имаше хора (бях за риба ) :rolleyes: дойдоха колегите бутнаха да я обърнем, така че задницата да е по ниско от предницата и запали от раз.Подпалих "маратонките" и беж да ме няма, че бях в едни урви на яз. Ал.Стамболийски ,а там и да исках нямаше кой да ме изтегли да изляза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да има да има , колко да има за 30 лева ако е бил на резерва ? Резервоара не е малък и под наклон , особено по голям е напълно нормално да не запали.Да сипе повечко и тогава да пише поне според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяме и, че резервоарът е много плосък и много хоризонтален. Та нищо чудно бензинът да се е скрил в някой ъгъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле не се притесняваи двигателят няма нивелир нали е запалила и няма никъв проблем свиркаи си и си караи ако е имало проблем не под наклон не на равно ми и по таван да я обърнеш нямаше да запали ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм сигурен ,че колата е била с недостатъчно бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, последните дни спирах по на равно и още карам със същия бензин,странното е че преди да сипя колата си палеше и вървеше, не е дала признаци на липса на бензин,благодаря за одговорите, :rolleyes:

Редактирано от FALKON

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да , ти си караш още със същият бензин само че някой път може и да не запалиш въобще като изгориш помпата или я задръстиш с боклуци :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...