whiteboy 2 #1 Публикувано 12 Януари, 2012 здравейте колеги от около 3-4 месеца се сдобих с една хондичка от която сам много довоен за сега ( надявам се и за напред да си остана ) ... Та проблема е следния:не я бях карал на безнин от както я имам .и реших да я покарам малко на бензин . След като я покарах на бензин няколко дни, сутрин когато е студено и смукача трябва да ми вдигне оборотите го прави ама като и подам газ имам чуството че започва да работи на 3 цилиндъра и препуква лекично чат-пат ... но когато загрее лекичко се оправят нещата - това го прави на бензин , а на газ просто и падат оборотите ... само да кажа ,че имам съмнения за смукача но си нямам ни най-малка представа защо може да го прави това нещо Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #2 Отговорено 12 Януари, 2012 Запушени дюзи ? Свещите и кабелите как са ? В крайна сметка когато на колата сложиш газ , рано или късно става на гъз 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 12 Януари, 2012 Кви дюзи?Карбуратор с ел. управление е...На газ не разбрах как е с работата на 3 цилиндъра или няма...ако си работи нормално - не са свещи и кабели. Смукача се чисти, лекичко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #4 Отговорено 13 Януари, 2012 на газ си работи мн добре няма го това препукване ... можеш ли да ми обясниш накратко каде и как става това почистване на смукача какво ще ме посаветвате за тези спрейове за почистване на карбуратора ? благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 13 Януари, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=43548&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #6 Отговорено 14 Януари, 2012 благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #7 Отговорено 14 Януари, 2012 Сори , не видях моделчето а пиша по "default".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 16 Януари, 2012 То и по дефаулт да пишеш пак дюзи няма чак в дизелите моо се намери някоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkoD13 0 #9 Отговорено 18 Януари, 2012 Аз също имам този проблем с работата на 3-ри цилиндъра. Особенно на дълаг път, когато спусна наклон и градусите истинат, започва да работи на 3-ри цилиндара. Прочетох цялата тема, но не разбрах от къде идва проблема и как да го отстраня?П.П Проблема ми се проявява само зимата, когато е много студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #10 Отговорено 18 Януари, 2012 все още не съм се хванал да поправя моята кола, но до колкото разбрах проблема е в смукача ... като колега даде линк как точно се почиства и настройва ... при мен явно от там е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petkata 0 #11 Отговорено 26 Януари, 2012 колега моята кола е в сервиза точно за това.на бензин прекъва като загрее се оправя на газ гасне падат и оборотите.издухана гарнитура на главата.провери и това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове