bebcho 1 #1 Публикувано 8 Януари, 2012 Колеги сутринта ми се появи проблема, тресе отпред в дясно при скорост над 80-90 км/ч.Не са криви дисковете не тресе при спиране, само се усеща при движение над 80 км.Идеи за какво да гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 8 Януари, 2012 Балансирани ли са гумите ? Играе ли ти волана ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 8 Януари, 2012 да балансирани са. интересното е че проблема го направи тази сутрин като изминах около 30 км. Като се връщах на обяд към 12 нямаше и следа от тресене при 100-130км/ч , при които сутринта волана тресеше стабилно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 8 Януари, 2012 Камъче в гумата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x-ray 0 #5 Отговорено 8 Януари, 2012 колега ако е валяло сняг и се е насабрало по джантите може от това да е и на обяд като се е разтопило да е опадал снега и леда и да се е оправило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #6 Отговорено 8 Януари, 2012 100 Процента ти е паднал някой баланс от джантата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #7 Отговорено 8 Януари, 2012 ако е от баланс на връщане нямаше ли пак да тресеше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #8 Отговорено 8 Януари, 2012 (Редактирано) , Редактирано 8 Януари, 2012 от KU4E_DUX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #9 Отговорено 8 Януари, 2012 Колега имал си замръзнал сняг или лед по джанта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #10 Отговорено 8 Януари, 2012 Задните гумии балансирани ли са? При 80-90 ако тресе може и задните да са.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #11 Отговорено 8 Януари, 2012 Накрайник,шарнир,каре...п.п. С леко криви задни дебици съм. И с 140 няма игра на волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #12 Отговорено 9 Януари, 2012 И на мен така ми тресе една вечер точно след първия сняг...отначало с 40-50 не се тре тесенето след няколко спирания се пооправи до кум 80-90... като слязох и погледнах цели джанти бяха в сняг и лед който разбивах с ключа за джантите щото 2 4аса на снега и с рака не се махаше. На следващия ден и нямаше нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDJI11 18 #13 Отговорено 11 Януари, 2012 колега същото ми се случи и на мен като се стопи леда по джантите изчезна ,по някога много рядко се случва и от изтърван амортесйор и разбит накрайник но при тия случаи тресенето остава да подмяната им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове