Jump to content
Беселин

Хонда с отличен резултат

38 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Цитат от коментарите към статията"от: Бг дупка( преди 3 минути )Добре, ама изследването е направено в Англия и там дупките са англииски дупки! В Бг дупките са със съвсем други "параметри" и дори окачването на някой трактори не издържа! И за това у нас най-устойчиви на дупки са Т34 и Т72"И аз това викам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И както казва следващия коментар : Какво като е правено в Англия изследването,в България резултатите ще са същите...,само пораженията ще са по-големи.

:D :D :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя коментар се е появил по-късно!Имам нек'ви подозрения за авторът му. :D :D :D В Англия по-скоро ще удариш диво животно, отколкото дупка. :P :P :P (Защо ли имам нов аватар) :P :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:offtopic: Сърничка, овчица? От какво месо ще са луканките тая година,Краси ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статии бол, истината никой никога няма да узнае."От Витоша по-високо нема и от мерцедес по-хубаво нема."

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic: ... ;):D

Тлъст, английски язовец!Двата радиатора отидоха да охлаждат катализатора!Пътна помощ + ремонт > стойноста на колата => скрап

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...